Diensten
€ 1.099,00
© Piet de Wit 2017
Dolce Elite E5
De Dolce Elite is gemaakt om jou naar nieuwe plekken te brengen - maar dan wel met zoveel mogelijk plezier. Met een geometrie die jou in alle comfort je grenzen laat ontdekken en een heerlijk rijdend premium aluminium frame, is de Dolce de perfecte fiets om jou met nog meer vertrouwen te laten rijden. Het begint allemaal met onze DSW Technology. Hiermee kunnen we de lasnaden precies op de juiste plaats aanbrengen, dat resulteert in comfortabeler en significant stijver frame. Hoe stijf? Het is de stijfste aluminium fiets die we ooit hebben getest. Elke framemaat heeft een unieke onderbuis, bottom bracket, balhoofd en voorvork, geïnspireerd op onze Rider-First Engineered aanpak. Dit verzekert uniforme prestaties over de gehele maatreeks. Voor de afmontage hebben we gekozen voor een Shimano Tiagra 10-speed groepset, snelle Axis Sport Disc wielen en gripvaste Espoir Sport 25 mm banden. 1.     Stevig en betrouwbaar E5 Premium Aluminium frame, voorzien van onze Women's Endurance Geometry. Deze geometrie verbetert de stabiliteit en de rijeigenschappen, waardoor je met meer vertrouwen kunt klimmen en dalen. Daarnaast zit je in een minder agressieve en meer natuurlijke, comfortabelere positie op de fiets. 2.     Wendbare en snel reagerende FACT carbon voorvork met Zertz inserts om oneffenheden vanuit het asfalt weg te filteren. 3.     De Shimano Sora 9-speed aandrijving is ontworpen met het oog op duurzaamheid en biedt een ruime range aan versnellingen.
Dolce Sport
De Dolce is gemaakt om jou naar nieuwe plekken te brengen - maar dan wel met zoveel mogelijk plezier. Met een geometrie die jou in alle comfort je grenzen laat ontdekken en uitgebalanceerd pakket aan componenten, is de Dolce de perfecte eerste stap om jouw nieuwe sport te gaan ontdekken. Het premium aluminium frame is ontworpen met een Women's Fitness Geometry en laat je comfortabel alle kilometers wegtrappen. Daarnaast vind je verschillende dames-specifieke componenten op de fiets, zoals ons Body Geometry Riva Sport Plus zadel. Voor de afmontage hebben we gekozen voor een Shimano Sora 9- speed aandrijving, soepel rollende Axis Sport Disc wielen en gripvaste Espoir Sport 25 mm banden. 1.     Stevig en betrouwbaar A1 Premium Aluminium frame, voorzien van onze Women's Endurance Geometry. Deze geometrie verbetert de stabiliteit en de rijeigenschappen, waardoor je met meer vertrouwen kunt klimmen en dalen. Daarnaast zit je in een minder agressieve en meer natuurlijke, comfortabelere positie op de fiets. 2.     Wendbare en snel reagerende FACT carbon voorvork met Zertz inserts om oneffenheden vanuit het asfalt weg te filteren. 3.     De Shimano Sora 9-speed aandrijving is ontworpen met het oog op duurzaamheid en biedt een ruime range aan versnellingen.
Dolce
€ 749,00
SATIN TARMAC BLACK / GLOSS SATIN TARMAC BLACK / RAINBOW FLAKE PINK / WARM CHARCOAL GLOSS WHITE / FLAKE SILVER
De Dolce is gemaakt om jou naar nieuwe plekken te brengen - maar dan wel met zoveel mogelijk plezier. Met een geometrie die jou in alle comfort je grenzen laat ontdekken en uitgebalanceerd pakket aan componenten, is de Dolce de perfecte eerste stap om jouw nieuwe sport te gaan ontdekken. Het premium aluminium frame is ontworpen met een Women's Fitness Geometry en laat je comfortabel alle kilometers wegtrappen. Daarnaast vind je verschillende dames-specifieke componenten op de fiets, zoals ons Body Geometry Riva Sport Plus zadel. Voor de afmontage hebben we gekozen voor een Shimano Claris 2400 aandrijving, soepel rollende Axis Sport Disc wielen en gripvaste Espoir Sport 25 mm banden.     Stevig en betrouwbaar A1 Premium Aluminium frame, voorzien van onze Women's Endurance Geometry. Deze geometrie verbetert de stabiliteit en de rijeigenschappen, waardoor je met meer vertrouwen kunt klimmen en dalen. Daarnaast zit je in een minder agressieve en meer natuurlijke, comfortabelere positie op de fiets.     Klim met vertrouwen dankzij de subcompact 48/32T kettingbladen.     De Shimano Claris 2400 9-speed aandrijving is ontworpen met het oog op duurzaamheid en biedt een ruime range aan versnellingen.
De Amira SL4 Sport is geboren om te racen en hunkert naar het podium. Sprinten, klimmen of groepsritten - het is de droomfiets voor alle fanatieke vrouwen. Geniet van het stijve en wendbare carbon frame en schakel zonder problemen dankzij de soepele en betrouwbare groepset. Het moge duidelijk zijn: De Amira is een prestatiegerichte machine die je concurrentes het nakijken geeft.     Klim en sprint met vertrouwen dankzij het stijve en lichtgewicht Specialized FACT 9r carbon frame. Ervaar de wendbare en directe rijeigenschappen, ongeacht of je nu klimt, daalt of demarreert.     Uiterst precieze stuureigenschappen, zelfs tijdens de meest technische afdalingen, dankzij de monocoque FACT carbon voorvork.     Lichtgewicht, stevige en duurzame Axis Elite wielset.
Carbon/Rainbow Flake Pink/Moto Orange
Amira Sport
€ 1.899,00
De Amira SL4 Comp is geboren om te racen en hunkert naar het podium. Sprinten, klimmen of groepsritten - het is de droomfiets voor alle fanatieke vrouwen. Geniet van het stijve en wendbare frame, opgebouwd aan de hand van onze befaamde Women's Competitive Geometry, en schakel zonder problemen dankzij de soepele en betrouwbare Ultegra 11-speed groepset. Het moge duidelijk zijn: De Amira is een prestatiegerichte machine die je concurrentes het nakijken geeft.     Klim en sprint met vertrouwen dankzij het stijve en lichtgewicht Specialized FACT 9r carbon frame. Ervaar de wendbare en directe rijeigenschappen, ongeacht of je nu klimt, daalt of demarreert.     Uiterst precieze stuureigenschappen, zelfs tijdens de meest technische afdalingen, dankzij de monocoque FACT carbon voorvork.     De lichtgewicht DT Swiss R460 wielset is perfect geschikt voor zowel lange trainingsritten als snelle wedstrijden.
Satin Carbon/ Charcoal
€ 2.799,00
Amira Comp
GLOSS WHITE / METALLIC WHITE SILVER
Ruby Comp
Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde rijprestaties die je van een Ruby mag verwachten. De FACT 10r frameset biedt de ideale mix tussen lichtgewicht en stijfheid. De nieuwe Future Shock 'vering' aan de voorzijde zorgt voor meer comfort dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Voor de beste stuureigenschappen en stijfheidswaarden hebben we de Ruby Disc voorvork opgebouwd aan de hand van onze allerbeste FACT 11r carbon vezels. Het Praxis Zayante 50/34T crankstel is perfect voor steile beklimmingen en hobbelige wegen. Comes equipped with a 25lbs spring installed (color: black, weight: medium), and also includes both 13lbs (color: blue, weight: soft) and 40lbs (color: yellow, weight: firm) springs that can be installed to match the terrain you're riding.
€ 3.299,00
Met een comfortabel carbon frame, de Axis 2.0 wielset, betrouwbare Shimano 105 groepset en eenvoudig te onderhouden velgremmen, zorgt de Ruby ervoor dat jij in alle comfort de kilometers kunt wegtrappen. Begin die lange tocht maar alvast de plannen en reserveer een hele zaterdag - dankzij de Ruby kun jij je eigen grenzen verleggen, met zoveel comfort als mogelijk.     Geniet van comfortabele en directe rijeigenschappen dankzij de lichtgewicht Specialized FACT 9r carbon frameset. Via de Zertz inserts worden trillingen uit de weg geabsorbeerd, zodat je comfortabel kunt rijden zonder dat dit ten koste gaat van prestaties.     Scherpsturende Specialized FACT carbon voorvork met Zertz inserts om trillingen uit de weg doeltreffend te absorberen.     Het Praxis Alba crankstel is ontzettend stijf en voorzien van schakelhulpen voor optimale schakelprestaties.
GLOSS WHITE/TARMAC BLACK
Ruby SL4 Sport
€ 1.999,00
    Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde rijprestaties die je van een Ruby mag verwachten. De FACT 10r frameset biedt de ideale mix tussen lichtgewicht en stijfheid. De nieuwe Future Shock 'vering' aan de voorzijde zorgt voor meer comfort dan je ooit voor mogelijk had gehouden.     Voor de beste stuureigenschappen en stijfheidswaarden hebben we de Ruby Disc voorvork opgebouwd aan de hand van onze allerbeste FACT 11r carbon vezels.     De Shimano BR-805 schijfremmen bieden uitstekend dosebare remprestaties onder alle omstandigheden.     Comes equipped with a 25lbs spring installed (color: black, weight: medium), and also includes both 13lbs (color: blue, weight: soft) and 40lbs (color: yellow, weight: firm) springs that can be installed to match the terrain you're riding.
SATIN COOL GREY / FLAKE SILVER
Ruby Expert
€ 3.999,00
€ 1799,00
Synapse Women's Tiagra
Synapse Women's Tiagra
De Synapse heeft de perfecte balans tussen ruwe power en dagelijkse inzetbaarheid. Hij is klaar de kasseien van de UCI Dames WorldTour, maar ook voor jouw eerste lange toertocht. Zijn beproefde combinatie van een endurance- geometrie, het lage gewicht en het soepele comfort maken hem tot de populairste allround damesracefiets die we ooit hebben gemaakt. Cannondale
Frame: Synapse Women's, BallisTec Carbon, Di2 ready,       SAVE PLUS, BB30a Vork: Synapse SAVE PLUS, BallisTec Carbon, 1- 1/8" to 1-1/4" tapered steerer Crank: Cannondale Si, BB30a, 50/34 Bottom Bracket: FSA BB30 Shifters: Shimano Tiagra Cog Set: Shimano HG500, 11-32, 10-speed Chain: KMC 10-speed Voorderailleur: Shimano Tiagra Achterderailleur: Shimano Tiagra
 Cannondale Synapse Aluminium Women 105 2017 RACE. VERFIJNING. Meteen goed beginnen! Of het nu snelle groepsritten of de dagelijkse ritjes naar het werk zijn, het lage gewicht en de comfortabele, maar sportieve zitpositie van de Synapse helpen je om verliefd te worden op het fietsen. Frame Synapse Women's, SmartForm C2 Alloy, SAVE PLUS, BB30 Vork:   Synapse SAVE, carbon blades, 1-1/8" Crank:   FSA Omega, BB30, 50/34 Bottom Bracket:   FSA BB30 Shifters:   Shimano 105 Cog Set:   Shimano 105, 11-28, 11-speed Chain:   Shimano HG601, 11-speed Voorderailleur:   Shimano 105, braze-on Achterderailleur: Shimano 105
Synapse Women's 105
Synapse Women's 105
€ 1399,00
BMC Teammachine SLR03
BMC Teammachine SLR03
Deze BMC Teammachine SLR 03 is uitgevoerd met\; ACE technoloy, 03 Carbon Shimano Tiagra groep Shimano R501 wielset SELLE Italia LADY zadel Framemaat is: 54 cm  
€ 1699,00
Nu € 1499,00
€ 899,00