Piet de Wit Wormer

© Piet de Wit 2018
|
S-Works Recon Dertig jaar is een heel lange tijd om de perfecte schoen te ontwikkelen. Maar, het resultaat is een geweldige schoen! Zeg maar hallo tegen de S- Works Recon. Ongelooflijk lichtgewicht, stevig en bijna behaaglijk. Recon is de perfecte schoen voor iedereen die op zoek is naar snelheid over zand, grind of modder.
Get Fast(er) Here De snelste schoen in de modder Quand vous avez besoin d’être rapide, et nous voulons dire echt snel, biedt S- Works Recon je de snelheid, duurzaamheid en comfort die je nodig hebt om je weg te vervolgen naar de finish van elke rit of race- op elk type terrein.
Snelheid Kracht is zinloos als het nooit in snelheid wordt omgezet. De S-Works Recon is de snelste all-terrain schoen die we ooit hebben gemaakt dankzij de ultralichte, carbon buitenzool en het hypermoderne ontwerp dat elk beetje inspanning gebruikt om je vooruit te rijden.
Duurzaamheid Eenvoudig feit: niemand is snel wanneer ze buiten het gebaande pad zijn gekomen. En daarom hebben we deze schoenen gebouwd om bestand te zijn tegen de meest veeleisende rijders en de zwaarste omstandigheden.
Comfort Je zet geen persoonlijke records als je op weg naar de finish last krijgt van ongemak. Gelukkig zijn de S-Works Recons niet alleen ultralicht en stijf; ze zijn ook ronduit comfortabel - zelfs als je een dag lang op de pedalen beukt.
Snelheid Onze modder-specifieke carbon buitenzool is super stijf, voor het ultieme in krachtoverbrenging. Bovendien sluiten onze Body Geometry PadLock ™ hielkap en het niet-elastische Dyneema® mesh bovenwerk uw voeten in de schoenen, zodat u de meest efficiënte pasvorm kunt krijgen. Dit betekent dat elke mogelijke watt aan kracht naar je pedalen gaat voor meer snelheid.
Duurzaamheid Ze zijn ontworpen om wat uitdaging aan te gaan. We hebben de Recon voorzien van volledig afgedichte, aluminium, S3 Boa®-draaiknoppen, die nauwkeurige micro-aanpassingen bieden, maar vrijwel ongevoelig zijn voor vuil, modder en stof. Duurzame bovenstukken van TPU en Dyneema® laten alles van zich afglijden. En als het op tractie aankomt, versterkt het SlipNot™ rubberen hiel- en teenloopvlak van de Recon je grip op de paden.
Comfort De functies die ervoor zorgen dat u perfect kunt lopen, de natuurlijke kantel- en schokabsorberende boog, kunnen tijdens het trappen leiden tot vermogensverlies en pijn. Bij de neerwaartse slag laten de hoek en de boog van uw voorvoet de voet iets inklappen, waardoor uw knie, scheenbeen en voorvoet naar binnen draaien. Deze zijwaartse beweging vermindert de efficiëntie en spant je knie, daarom hebben we de S-Works Recon ontworpen om je comfort te verhogen, de trapefficiëntie te verbeteren en letsel te voorkomen.
Body Geometry: Prestaties. Geen pijn. Door middel van Body Geometry is elke centimeter van de S-Works Recon ergonomisch ontworpen en wetenschappelijk getest om het vermogen en de efficiëntie te verhogen en uw kans op letsel te verminderen.
Longitudinale boog Het is wat ervoor zorgt dat elke druk op de pedalen telt. Door te voorkomen dat uw bogen tijdens elke pedaalslag in elkaar klappen, helpt onze longitudinale steun voor de voetboog elk deel van uw kracht in snelheid over te brengen.
Varus Wedge We hebben de schoen voorzien van ondersteuning voor de heup, de knie en de voet. Met 1,5 millimeter schuine ondersteuning in de voorvoet blijft de knie recht tijdens het trappen, en biedt de S-Works Recon u meer kracht en minder kans op letsel.
Middenvoet Tot ziens, pijn. Onze middenvoet ondersteuning heft de botten van de voorvoet op en scheidt deze, waardoor de druk op zenuwen en slagaders wordt verlicht. Geen drukpunten meer. Geen gevoelloosheid meer.