Piet de Wit Wormer

© Piet de Wit 2019
|
12-SPEED DRAADLOOS SCHAKELEN! SRAM RED ETAP AXS De eerste 12-speed draadloze top racegroep! Het is de opvolger van de bestaande Red eTap. Deze nieuwe groep heeft niet alleen upgrade in het design gekregen, er zit heel veel nieuwe techniek in! Zo zijn er nieuwe combinaties mogelijk voor voorbladen en is er een optie voor een geïntegreerde Quarq Powermeter, een achterderailleur met oliedemper en een flattop ketting. er, een achterderailleur met oliedemper en een flattop ketting. Eenvoudig te personaliseren met de AXS app 12-speed Nieuwe combinaties voor voorbladen Met geïntegreerde Quarq Power Meter Achterderailleur met oliedemper Flattop ketting SRAM RED AXS POWER METER Crankset Soms moet je tradities laten varen om tot een beter product te komen. De SRAM RED AXS power meter is daar een goed voorbeeld van. Door het bereik van de verzetten te verplaatsen van de crank naar de cassette en een consistent verschil van 13 tandjes aan te houden in alle kettingbladcombinaties, zijn de schakelprestaties verbeterd en krijgt de rijder de versnellingen die hij wil en nodig heeft. De crankset heeft een volledig geïntegreerde Quarq power meter. De cranksets zijn geschikt voor DUB trapaslagers. Deze worden niet meegeleverd. De kettingbladen zijn uit 1 stuk CNC gefreesd. 50-37 vervangt 53-39 48-35 vervangt 50-36 46-33 vervangt 46-34 SRAM RED 1 AXS Power Meter Crankset De nieuwe 12-speed cassettes zorgen er voor dat veel van het gemak en de eenvoud van een 1x drivetrain is opgenomen in een 2x drivetrain. Toch zijn er ook op de weg disciplines waar een 1x drivetrain beter tot zijn recht komt, zoals tijdritten, triatlons en criteriums. De SRAM RED 1 AXS Power Meter met direct mount biedt een aerodynamisch voordeel. De 50-tands en 48-tands hebben een volledig geïntegreerde Quarq Power Meter. De cranksets met kleinere bladen hebben een power meter in de spider.
Body Geometry zool en voetbed zijn ergonomisch ontworpen en wetenschappelijk getest om het vermogen en efficiëntie te verhogen en de kans op blessures te verminderen door het optimaliseren van de heup, knie en voet uitlijning. Onze lichtste FACT Powerline ™ carboonzool maximaliseert krachtoverbrenging: Stijfheidsindex 13.0. Lagen Dyneema®-vezels vormen de bovenkant. Dit materiaal is niet elastisch, waardoor uw voet op de zool blijft. BOA® IP1-dialt voor micro-aanpassing tijdens het rijden, met BOA® levenslange garantie. Moeren van titaniumlegering kunnen draaien om schoenplaatjes 5 mm naar achteren te positioneren. Antislip, vervangbaar hielprofiel met intern verzonken schroeven voor beveiliging. Form Fit met een vormbare stof zorgt voor een aansluitende pasvorm. Geschikt voor alle wegpedalen. Gewicht: 150 g (1 schoen, maat 42)
We hebben de maten: 42,5 -43 - 43,5 - 44 - 45 - en 46 in voorraad
S-Works EXOS Road Schoenen 499,90 €
UNCONDITIONAL PERFORMANCE Het gamma Pirelli Scorpion™ MTB is het resultaat van de ervaring en de know how van Pirelli in de wereld van de offroad competities. Rally en motocross zijn een substantieel deel van onze DNA, en net daar begon het R&D proces dat naar de creatie van Scorpion™ MTB geleid heeft. De vorm van de noppen is het resultaat van de ervaring en technologie van het Scorpion ™ MX-gamma, gebruikt op alle motorcross- en supercross-races ter wereld, met meer dan 65 wereldtitels. KIES DE BAND DIE HET BEST BIJ U PAST De vier modellen van het Scorpion ™ MTB-gamma zijn ontworpen om de beste prestaties te bieden wanneer ze op het juiste terrein gebruikt worden. Scorpion ™ MTB altijd de juiste keuze, van Hard Terrain tot Soft Terrain, samen met het model Rear Specific dat specifiek bestudeerd is voor het achterwiel .
Nu in voorraad € 49,90