Diensten
€ 1.599,00
© Piet de Wit 2017
Epic Hardtail
€ 595,00
Jett Sport 29
Onze Epic Hardtail brengt de aluminium hardtail XC fiets naar het volgende niveau. We hebben frame opgebouwd aan de hand van ons allerbeste M5 Aluminium en de geometrie getuned voor meer snelheid en stabiliteit. De 12x142 mm inbouwbreedte en interne kabelgeleiding maken de fiets helemaal af. Qua afmontage hebben we gekozen voor een custom-getunede RockShox Reba RL voorvork en Shimano SLX 11-speed aandrijving.     Lichtgewicht en ultrastijf M5 aluminium frameset met onze op snelheid geörienteerde XC 29 geometrie en interne kabelgeleiding. Explosieve snelheid, perfecte rijeigenschappen en onderhoudsvriendelijk.     Custom RockShox Reba RL 29 voorvork met 80/95 mm veerweg en instelbare compressie en rebound. Hiermee kun je de vork snel en eenvoudig tunen voor optimale prestaties over elk terrein.     Shimano schakelcomponenten met 11-speed SLX schakelhendels en een betrouwbaar en soepel schakelend Deore XT M8000 achterderailleur.
GLOSS BLACK/WHITE/RED GLOSS MONSTER GREEN/BLACK GLOSS NORDIC RED/TURQOISE GLOSS TARMAC BLACK/HYPER GREEN/POWDER GREEN
Jett Pro
€ 1.299,00
De Jett Pro 29 is een robuuste, trailverslindende mountainbike waarmee je elk Cross Country terrein aankunt. Met een premium aluminium frame en een duurzame afmontage, is de Jett gebouwd met het oog op prestaties, betrouwbaarheid en efficiëntie. Snel, wendbaar en sierlijk; de Jett is klaar om samen met jou je PR's te vermorzelen.     Het robuuste A1 SL Aluminium frame is stevig, betrouwbaar en klaar voor elk Cross Country avontuur. Dankzij de Women's XC 29er Geometry beschikt het frame over een lage standover-hoogte, goede pasvorm en uitstekende rijeigenschappen.     De RockShox 30 Gold voorvork biedt 80 mm aan soepele veerweg om zelfs de ruwste trails glad te strijken.     Het Shimano Deore XT achterderailleur biedt betrouwbare en nauwkeurige schakelprestaties.
De Jett Comp 29 is een robuuste, trailverslindende mountainbike waarmee je elk Cross Country terrein aankunt. Met een premium aluminium frame en een duurzame afmontage, is de Jett gebouwd met het oog op prestaties, betrouwbaarheid en efficiëntie. Snel, wendbaar en sierlijk; de Jett is klaar om samen met jou je PR's te vermorzelen.     Het robuuste A1 SL Aluminium frame is stevig, betrouwbaar en klaar voor elk Cross Country avontuur. Dankzij de Women's XC 29er Geometry beschikt het frame over een lage standover-hoogte, goede pasvorm en uitstekende rijeigenschappen.     80 mm aan soepele veerweg via de custom SR Suntour XCR-32 29 voorvork.     Het Shimano Deore XT achterderailleur biedt betrouwbare en nauwkeurige schakelprestaties. De 11-36t cassette geeft je voldoende bereik om zowel steile klimmen als snelle afdalingen aan te vallen.
SATIN DEEP INDIGO/NORDIC RED/FLAKE SILVER SATIN TURQUOISE/POWDER GREEN/TARMAC BLACK
Jett Comp
€ 799,00
De Jett Sport 29 is een robuuste, trailverslindende mountainbike waarmee je elk Cross Country terrein aankunt. Met een premium aluminium frame en een duurzame afmontage, is de Jett gebouwd met het oog op prestaties, betrouwbaarheid en efficiëntie. Snel, wendbaar en sierlijk; de Jett is klaar om samen met jou je PR's te vermorzelen.     Het robuuste A1 Premium Aluminium frame is stevig, betrouwbaar en klaar voor elk Cross Country avontuur. Dankzij de Women's XC 29er Geometry beschikt het frame over een lage standover-hoogte, goede pasvorm en uitstekende rijeigenschappen.     80/100 mm aan soepele veerweg via de custom SR Suntour XCM 29 voorvork. Custom getuned voor lichtere rijders.     Duurzaam Shimano Alivio achterderailleur voor betrouwbare schakelprestaties. De 11-36t cassette geeft je voldoende bereik om zowel steile klimmen als snelle afdalingen aan te vallen.
SATIN TARMAC BLACK/LIGHT TURQUOISE/METALLIC WHITE SILVER