Diensten
© Piet de Wit 2019
Specialized MEN'S S-WORKS TARMAC FRAMESET
EIGENSCHAPPEN Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde rijprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. De S-Works FACT 12r frameset biedt de ideale mix tussen lichtgewicht en stijfheid. S-Works-specifieke FACT full carbon vork met tapered vorkbuis voor meer zijdelingse stijfheid en scherpere stuureigenschappen. Door de high-modulus constructie garandeert de S- Works FACT full carbon Tarmac zadelpen perfecte krachtoverbrenging, gecombineerd met voldoende comfort voor lange dagen in het zadel.
€ 3699,00
Framemaat 58 cm in voorraad
Met talloze WK titels, Olympische medailles en Cape Epic overwinningen op zak, kun je je afvragen of de Epic eigenlijk wel kan worden verbeterd. Het antwoord is eenvoudig: dankzij een compleet nieuwe geometrie, nieuw Brain systeem en verbeterde carbon layup, hebben we van een razendsnelle straaljager een ware raket kunnen maken: Maak kennis met de nieuwe S- Works Epic - de snelste XC mountainbike ter wereld. Het S-Works FACT 12m full carbon frame combineert stijfheid, sterkte en een laag gewicht. Samen met de nieuwe geometrie, RockShox Brain demper en 100mm veerweg, is de Epic hiermee de snelste en meest wendbare XC fiets waar je ooit op hebt gereden. De nieuwe RockShox/Specialized Micro Brain achterdemper biedt ongekende veereigenschappen, maar is nog altijd even efficiënt bij sprints uit het zadel. Onze custom RockShox SID WC voorvork met Brain is voorzien van een full carbon vorkkroon, top-adjust Brain fade en custom offset.
€ 5299,00
Specialized Men's S-Works Epic Frameset
Framemaat L in voorraad
Als je altijd en overal snel wilt gaan, dan is dit je fiets. Dit is een fiets die zich evengoed thuis voelt in een touretappe als in een toertocht, en dankzij het compleet nieuwe ontwerp, uitstekende aerodynamische eigenschappen en - uiteraard - schijfremmen, is onze 'meest complete racefiets' nog completer geworden. Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde rijprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. De S-Works FACT 12r frameset biedt de ideale mix tussen lichtgewicht en stijfheid. S-Works FACT full carbon vork met tapered vorkbuis voor meer zijdelingse stijfheid en scherpere stuureigenschappen. We hebben onze ontzettend stijve en lichtgewicht S- Works carbon crankset hebben gecombineerd met een tweezijdige vermogensmeter. Het is de lichtste (440g/172.5mm) en meest nauwkeurige tweezijdige vermogensmeter op de markt.
Specialized Men's S-Works Tarmac Disc (Di2)
Specialized Men's S-Works Tarmac Disc Frameset
€ 3899,00
Als je altijd en overal snel wilt gaan, dan is dit je fiets. Dit is een fiets die zich evengoed thuis voelt in een touretappe als in een toertocht, en dankzij het compleet nieuwe ontwerp, uitstekende aerodynamische eigenschappen en - uiteraard - schijfremmen, is onze 'meest complete racefiets' nog completer geworden. Om het gewicht van de S-Works Tarmac Disc zo laag mogelijk te krijgen, hebben we gebruik gemaakt van geavanceerde optimalisatie software uit de ruimtevaartindustrie. Hiermee hebben we de lay-up van onze nieuwe FACT 12r carbonvezels naar een ongekend hoog niveau weten te tillen. Dankzij deze geavanceerde technieken hebben we bijna 200 gram aan gewicht kunnen besparen. Je leest het goed: een frame dat maar liefst 20% lichter is geworden - het perfecte recept om een nieuw PR te pakken op die ene heuvel.
Framemaat 58 cm in voorraad
Men's S-Works Tarmac Disc – Sagan Collection LTD
Als je altijd en overal snel wilt gaan, dan is dit je fiets. Dit is een fiets die zich evengoed thuis voelt in een touretappe als in een toertocht, en dankzij het compleet nieuwe ontwerp, uitstekende aerodynamische eigenschappen en - uiteraard - schijfremmen, is onze 'meest complete racefiets' nog completer geworden. Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde rijprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. De S-Works FACT 12r frameset biedt de ideale mix tussen lichtgewicht en stijfheid. S-Works FACT full carbon vork met tapered vorkbuis voor meer zijdelingse stijfheid en scherpere stuureigenschappen. We hebben onze ontzettend stijve en lichtgewicht S-Works carbon crankset hebben gecombineerd met een tweezijdige vermogensmeter. Het is de lichtste (440g/172.5mm) en meest nauwkeurige tweezijdige vermogensmeter op de markt.
€ 10.999,00
€ 10.799,00
De Shimano Dura-Ae Di2 groepset levert uitmuntende schakelprestaties, perfect te doseren remvermogen en zorgt ervoor dat het totaalgewicht van de Venge zo laag mogelijk blijft. Shimano's Dura-Ace Di2 group offers exceptionally crisp shifts, smooth braking modulation, and it keeps the overall weight of the Venge at an absolute minimum. De Roval CLX 64 Disc wielen zijn niet alleen de snelste wielen de we ooit hebben getest, maar ze presteren ook uitstekend bij zijwind, waardoor ze onder alle omstandigheden uitblinken. The Roval CLX 64 disc wheels aren't only the fastest wheels we've tested, but they perform extremely well in crosswinds, so they're perfect for all conditions.
S-Works Venge
Kleur:Satin Black/Silver Holo/Clean Kleur: Dark Teal/Charcoal
€ 11.299,00
Specialized S-Works Tarmac - Quick-Step uitvoering
Uitgevoerd met: SRAM RED Etap Framemaat: 58 cm Gewicht: 7,05 kg
€ 8999,00
Framemaat 56 en 58 cm in voorraad
Specialized Men's S-Works
Custombuilt ROTOR Kapic crankset + Q ring tandwiel SRAM XO deailleur + Eagle tandwielset Enve Carbon M60 - 30 wiellset Haero carbon stuur C H.135
€ 10.499,00
Framemaat L in voorraad
Framemaat 61 cm in voorraad
Framemaat 58 en 61 cm in voorraad
Kleur: Battleship/Cool Grey/Gloss Team Yellow/Edge Fade/Clean Kleur: Team Quickstep 19
Specialized S-WORKS VENGE FRAMESET
€ 4099,00
We zijn niet tevreden met een tweede plaats. Waarom denk je dat we onze eigen Win Tunnel hebben en de woorden "Aero is everything" bijna heilig zijn voor ons? We leven en ademen aero, omdat we weten dat aerodynamische optimalisatie de beste manier is om jou sneller te maken. En deze filosofie is nog nooit zo belangrijk geweest als met de nieuwe Venge. Met acht seconden snelheidswinst ten opzichte van de ViAS, is het niet alleen de meest aerodynamische fiets, maar ook 460 gram lichter. Dit is de nieuwe vorm van snelheid. Het Rider-First Engineered™, FACT 11r frame zorgt er niet alleen voor dat de Venge de meest aerodynamische racefiets is die we ooit hebben gemaakt, maar is ook lichtgewicht en extreem stijf op de juiste plaatsen. Elke vorm is gebaseerd op talloze testuren in onze Win Tunnel, CFD, 3D-geprinte prototypes en feedback van rijders. Tel alles bij elkaar op, en je hebt de snelste racefiets die we ooit hebben gemaakt. De S-Works FACT 11r carbon voorvork is ontworpen om aerodynamische weerstand te minimaliseren en tegelijkertijd ongekende stijfheid en precieze stuureigenschappen te garanderen. De legendarische CeramicSpeed trapas-lagers zorgen ervoor dat er geen kostbare watts verloren gaan.
Framemaat 58 cm in voorraad