Diensten
© Piet de Wit 2017
€ 3699,00
Specialized Men's S-Works Tarmac Disc Frameset
€ 9999,00
Check Out Peter Sagan's Custom Specialized S-Works Venge
Peter Sagan's Custom Specialized S-Works Tarmac
Model Peter Sagan S-Works Venge Limited Edition en uitgevoerd met ZIPP 454 NSW wielset is bij ons te bewonderen. Framemaat 56 cm is in voorraad Laatset nog leverbaar
EIGENSCHAPPEN      Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde rijprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. De S-Works FACT 12r frameset biedt de ideale mix tussen lichtgewicht en stijfheid.      S-Works-specifieke FACT full carbon vork met tapered vorkbuis voor meer zijdelingse stijfheid en scherpere stuureigenschappen.      Door de high-modulus constructie garandeert de S- Works FACT full carbon Tarmac zadelpen perfecte krachtoverbrenging, gecombineerd met voldoende comfort voor lange dagen in het zadel.
Kleur: Light White/Rocket Red/Satin Black
Specialized MEN'S S-WORKS TARMAC FRAMESET
€ 3699,00
Framemaat 56 en 58 cm in voorraad
Kleur: Monocoat Black/White Reflective Clean
Met talloze WK titels, Olympische medailles en Cape Epic overwinningen op zak, kun je je afvragen of de Epic eigenlijk wel kan worden verbeterd. Het antwoord is eenvoudig: dankzij een compleet nieuwe geometrie, nieuw Brain systeem en verbeterde carbon layup, hebben we van een razendsnelle straaljager een ware raket kunnen maken: Maak kennis met de nieuwe S- Works Epic - de snelste XC mountainbike ter wereld.     Het S-Works FACT 12m full carbon frame combineert stijfheid, sterkte en een laag gewicht. Samen met de nieuwe geometrie, RockShox Brain demper en 100mm veerweg, is de Epic hiermee de snelste en meest wendbare XC fiets waar je ooit op hebt gereden.     De nieuwe RockShox/Specialized Micro Brain achterdemper biedt ongekende veereigenschappen, maar is nog altijd even efficiënt bij sprints uit het zadel.     Onze custom RockShox SID WC voorvork met Brain is voorzien van een full carbon vorkkroon, top-adjust Brain fade en custom offset.
Kleur: Gloss Satin Charcoal Tint Carbon/Black
€ 5299,00
Specialized Men's S-Works Epic Frameset
Model Peter Sagan S-Works Venge Limited Edition en uitgevoerd met ZIPP 454 NSW wielset is bij ons te bewonderen. Framemaat 56 cm is in voorraad Laatste nog leverbaar
S-Works Tarmac S-Works Tarmac - Limited Contador uitvoering
Specialized S-Works Tarmac - Limited Contador uitvoering
Uitgevoerd met: Shiman Dura Ace groep Mavic Ksyrium wielset Framemaat: 56 cm
€ 7749,00
Framemaat: 56 cm
Uitgevoerd met: Shimano Ultegra Di2 BOYD wielset Framemaat: 58 cm
Framemaat: 58 cm
Specialized S-Works Tarmac
€ 7999,00
Framemaat L  in voorraad
Kleur: Satin Black/Silver Holo/Clean
     Als je altijd en overal snel wilt gaan, dan is dit je fiets. Dit is een fiets die zich evengoed thuis voelt in een touretappe als in een toertocht, en dankzij het compleet nieuwe ontwerp, uitstekende aerodynamische eigenschappen en - uiteraard - schijfremmen, is onze 'meest complete racefiets' nog completer geworden. Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde rijprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. De S-Works FACT 12r frameset biedt de ideale mix tussen lichtgewicht en stijfheid. S-Works FACT full carbon vork met tapered vorkbuis voor meer zijdelingse stijfheid en scherpere stuureigenschappen.  We hebben onze ontzettend stijve en lichtgewicht S- Works carbon crankset hebben gecombineerd met een tweezijdige vermogensmeter. Het is de lichtste (440g/172.5mm) en meest nauwkeurige tweezijdige vermogensmeter op de markt.
Specialized Men's S-Works Tarmac Disc
Als je altijd en overal snel wilt gaan, dan is dit je fiets. Dit is een fiets die zich evengoed thuis voelt in een touretappe als in een toertocht, en dankzij het compleet nieuwe ontwerp, uitstekende aerodynamische eigenschappen en - uiteraard - schijfremmen, is onze 'meest complete racefiets' nog completer geworden. Om het gewicht van de S-Works Tarmac Disc zo laag mogelijk te krijgen, hebben we gebruik gemaakt van geavanceerde optimalisatie software uit de ruimtevaartindustrie. Hiermee hebben we de lay-up van onze nieuwe FACT 12r carbonvezels naar een ongekend hoog niveau weten te tillen. Dankzij deze geavanceerde technieken hebben we bijna 200 gram aan gewicht kunnen besparen. Je leest het goed: een frame dat maar liefst 20% lichter is geworden - het perfecte recept om een nieuw PR te pakken op die ene heuvel.
Kleur: Team Quickstep
Framemaat 58 cm  in voorraad