Diensten
© Piet de Wit 2017
€ 9999,00
Met talloze WK titels, Olympische medailles en Cape Epic overwinningen op zak, kun je je afvragen of de Epic eigenlijk wel kan worden verbeterd. Het antwoord is eenvoudig: dankzij een compleet nieuwe geometrie, nieuw Brain systeem en verbeterde carbon layup, hebben we van een razendsnelle straaljager een ware raket kunnen maken: Maak kennis met de nieuwe S-Works Epic - de snelste XC mountainbike ter wereld.     Het S-Works FACT 12m full carbon frame combineert stijfheid, sterkte en een laag gewicht. Samen met de nieuwe geometrie, RockShox Brain demper en 100mm veerweg, is de Epic hiermee de snelste en meest wendbare XC fiets waar je ooit op hebt gereden.     Onze custom RockShox SID WC voorvork met Brain is voorzien van een full carbon vorkkroon, top-adjust Brain fade en custom offset.     XTR Di2 aandrijving voor nauwkeurige en betrouwbare schakelprestaties.
S-Works Epic FSR Di2
De S-Works Venge ViAS Disc met eTap is meer dan een fiets. Toen we de Venge voor het eerst presenteerden, veranderde de fiets onze kijk op aerodynamica. Voor de Disc uitvoering hebben we bijna de hele fiets opnieuw ontworpen. Het resultaat is een fiets met superieure remprestaties en 45 seconden tijdwinst over een afstand van 40 kilometer ten opzichte van onze Tarmac. In onze Win Tunnel hebben we elke hoek, elke bolling en elke buis van het frame uitvoerig getest. Het frame is Rider-First Engineered™, om zo over de gehele maatserie consistente prestaties te leveren. Deze disc uitvoering verzekert uitstekende remprestaties onder alle omstandigheden, zonder afbreuk te doen aan het aerodynamische profiel.     Als één van onze snelste fietsen ooit is de Venge voorzien van een S-Works FACT 11r carbon frame. Het frameset is Rider-First Engineered™, om zo over de gehele maatserie consistente prestaties te leveren.     De S-Works FACT 11r carbon voorvork is ontworpen om aerodynamische weerstand te minimaliseren en tegelijkertijd ongekende stijfheid en precieze stuureigenschappen te garanderen.     De SRAM Red® eTap 11-speed schakelhendels geven ons een blik in de toekomst. Door de draadloze communicatie met het voor- en achterderailleur en intuïtieve manier van schakelen zal schakelen nooit meer hetzelfde zijn.
S-Works Venge ViAS Disc eTap
€ 9999,00
Check Out Peter Sagan's Custom Specialized S-Works Venge
Peter Sagan's Custom Specialized S-Works Tarmac
Model Peter Sagan S-Works Venge Limited Edition en uitgevoerd met ZIPP 454 NSW wielset is bij ons te bewonderen. Framemaat 56 cm is in voorraad Laatset nog leverbaar
Framemaat 58 cm in voorraad EIGENSCHAPPEN     Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde rijprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. De S-Works FACT 12r frameset biedt de ideale mix tussen lichtgewicht en stijfheid.     S-Works-specifieke FACT full carbon vork met tapered vorkbuis voor meer zijdelingse stijfheid en scherpere stuureigenschappen.     Door de high-modulus constructie garandeert de S- Works FACT full carbon Tarmac zadelpen perfecte krachtoverbrenging, gecombineerd met voldoende comfort voor lange dagen in het zadel.
Kleur: Light White/Rocket Red/Satin Black
2018 MEN'S S-WORKS TARMAC FRAMESET
€ 3699,00
Framemaat 58 cm in voorraad
Kleur: Monocoat Black/White Reflective Clean
Met talloze WK titels, Olympische medailles en Cape Epic overwinningen op zak, kun je je afvragen of de Epic eigenlijk wel kan worden verbeterd. Het antwoord is eenvoudig: dankzij een compleet nieuwe geometrie, nieuw Brain systeem en verbeterde carbon layup, hebben we van een razendsnelle straaljager een ware raket kunnen maken: Maak kennis met de nieuwe S-Works Epic - de snelste XC mountainbike ter wereld.     Het S-Works FACT 12m full carbon frame combineert stijfheid, sterkte en een laag gewicht. Samen met de nieuwe geometrie, RockShox Brain demper en 100mm veerweg, is de Epic hiermee de snelste en meest wendbare XC fiets waar je ooit op hebt gereden.     De nieuwe RockShox/Specialized Micro Brain achterdemper biedt ongekende veereigenschappen, maar is nog altijd even efficiënt bij sprints uit het zadel.     Onze custom RockShox SID WC voorvork met Brain is voorzien van een full carbon vorkkroon, top-adjust Brain fade en custom offset.
Kleur: Gloss Satin Charcoal Tint Carbon/Black
€ 5299,00
2018 Men's S-Works Epic Frameset
Model Peter Sagan S-Works Venge Limited Edition en uitgevoerd met ZIPP 454 NSW wielset is bij ons te bewonderen. Framemaat 56 cm is in voorraad Laatste nog leverbaar
S-Works Tarmac S-Works Tarmac - Limited Contador uitvoering
S-Works Tarmac - Limited Contador uitvoering
Uitgevoerd met: Shiman Dura Ace groep Mavic Ksyrium wielset Framemaat: 56 cm
€ 7749,00
Framemaat: 56 cm
Uitgevoerd met: Shimano Ultegra Di2 BOYD wielset Framemaat: 58 cm
Framemaat: 58 cm
S-Works Tarmac
€ 7999,00