Diensten
€ 8999,00
€ 9999,00
© Piet de Wit 2017
SATIN GLOSS CARBON/ROCKET RED/WHITE
De S-Works Epic is ontworpen met één doel voor ogen: jou als eerste over de finishlijn brengen. Om dit doel te bereiken, hebben we alle registers opengetrokken. Het frame is opgebouwd uit onze beste carbonvezels voor een zo stijf, licht en efficiënt mogelijk geheel. Voor nog meer efficiëntie zijn de voorvork en achterdemper voorzien van onze gepatenteerde Brain technologie. Dit intelligente systeem herkent het verschil tussen input van de rijder en input van het terrein. Onze XC 29 Geometry heeft zich met 4 ABSA Cape Epic overwinningen en verschillende wereldtitels ook ruimschoots bewezen. Met de futuristische Shimano XTR Di2 groepset en onvergelijkbare RockShox RS-1 voorvork, hebben we ook qua afmontage voor het beste van het beste gekozen.     Het FACT 11m carbon frame biedt de perfecte mix tussen stijfheid, sterkte en lichtgewicht. Onze XC 29 Geometry, 100 mm veerweg, volledige interne kabelgeleiding en SWAT Tool Cradle zorgen samen voor uitmuntende rijeigenschappen en eenvoudig onderhoud.     De RockShox RS-1 Brain voorvork is wellicht de meest gewilde vork in XC- racing. In vergelijking met een traditionele vork maakt het inverted ontwerp een carbon bovendeel mogelijk met superieure stijfheid. Bovendien is de vork gevoeliger voor kleine hobbels en heb je meer controle bij grotere klappen. Dankzij de Brain technologie wordt de vork nog efficiënter. Onze Spike Valve technologie minimaliseert inveren tijdens bochten, terwijl bij flinke impacts de volledige veerweg beschikbaar blijft.     Voor de aandrijving hebben we gekozen voor de revolutionaire Shimano XTR Di2 11-speed groepset met 36/26 crankstel en 11-40t cassette. Als 's werelds eerste elektronische mountainbike groepset biedt XTR Di2 ongeëvenaarde precisie, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid.
S-Works Epic FSR Di2
Hoe veel we ook houden van onze Epic FSR, hardtails blijven een belangrijke rol spelen bij XC wedstrijden. Wat te doen? We hebben onze XC machine op een dieet gezet, zijn met een leeg vel papier begonnen en hebben onze lichtste mountainbike ooit gemaakt - de S-Works Epic Hardtail. Om dit lage gewicht te bereiken, hebben we gebruikt gemaakt van onze ongeëvenaarde FACT 11m carbon vezels. Daarnaast hebben we elementen van het Rider-First Engineered™ concept op het nieuwe frame toegepast; net als bij enkele van onze racefietsen wordt elke framemaat individueel ontworpen. Hierdoor kunnen we voor elke maat de perfecte balans tussen gewicht, stijfheid en rijeigenschappen bereiken. We hebben op de geometrie gefinetuned om voor nog meer snelheid en stabiliteit te zorgen. Een minder steile balhoofdbuis, een langere bovenbuis en gecorrigeerde hoek van de zadelbuis zorgen voor een geometrie die nog meer vertrouwen geeft. Bij dit S-Works model hebben we qua afmontage alle registers opengetrokken, met een RockShox RS-1 Brain voorvork, Shimano XTR Di2 aandrijving en handgespaakte Roval Control SL carbon wielen.     Door een superlicht en ultrastijf FACT 11m carbon frame de combineren met onze XC 29 geometrie, weet de Epic explosieve snelheid te combineren met messcherpe stuureigenschappen. Daarnaast hebben we de Epic voorzien van 148 mm inbouwbreedte en een nieuwe post-mount rembevestiging.     De RockShox RS-1 Brain voorvork is wellicht de meest gewilde vork in XC- racing. In vergelijking met een traditionele vork maakt het inverted ontwerp een carbon bovendeel mogelijk met superieure stijfheid. Bovendien is de vork gevoeliger voor kleine hobbels en heb je meer controle bij grotere klappen. Dankzij de Brain technologie wordt de vork nog efficiënter. Onze Spike Valve technologie minimaliseert inveren tijdens bochten, terwijl bij flinke impacts de volledige veerweg beschikbaar blijft.     Voor de aandrijving hebben we gekozen voor de revolutionaire Shimano XTR Di2 11-speed groepset met 36/26 crankstel en 11-40t cassette. Als 's werelds eerste elektronische mountainbike groepset biedt XTR Di2 ongeëvenaarde precisie, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid.
S-Works Epic Hardtail Di2
De S-Works Venge ViAS Disc met eTap is meer dan een fiets. Toen we de Venge voor het eerst presenteerden, veranderde de fiets onze kijk op aerodynamica. Voor de Disc uitvoering hebben we bijna de hele fiets opnieuw ontworpen. Het resultaat is een fiets met superieure remprestaties en 45 seconden tijdwinst over een afstand van 40 kilometer ten opzichte van onze Tarmac. In onze Win Tunnel hebben we elke hoek, elke bolling en elke buis van het frame uitvoerig getest. Het frame is Rider-First Engineered™, om zo over de gehele maatserie consistente prestaties te leveren. Deze disc uitvoering verzekert uitstekende remprestaties onder alle omstandigheden, zonder afbreuk te doen aan het aerodynamische profiel.     Als één van onze snelste fietsen ooit is de Venge voorzien van een S-Works FACT 11r carbon frame. Het frameset is Rider-First Engineered™, om zo over de gehele maatserie consistente prestaties te leveren.     De S-Works FACT 11r carbon voorvork is ontworpen om aerodynamische weerstand te minimaliseren en tegelijkertijd ongekende stijfheid en precieze stuureigenschappen te garanderen.     De SRAM Red® eTap 11-speed schakelhendels geven ons een blik in de toekomst. Door de draadloze communicatie met het voor- en achterderailleur en intuïtieve manier van schakelen zal schakelen nooit meer hetzelfde zijn.
S-Works Venge ViAS Disc eTap
€ 9999,00
We hebben de compleet vernieuwde S-Works Venge ViAS Di2 met één doel voor ogen ontwikkeld - de snelste fiets ter wereld bouwen. Het ontwerp van deze fiets begon met het bouwen van onze eigen Win Tunnel. Met meer dan 1000 uur testen achter de rug, zijn we er zeker van dat we ons doel hebben bereikt. Het begint allemaal met het ongekend aerodynamische Rider-First Engineered frameset. Dit combineren we met de Roval Rapide CLX 64 wielset - de snelste wielen die we ooit hebben gemaakt. Tel daar de zero-drag remmen en ViAS Aerofly cockpit bij op, en je hebt de snelste fiets ter wereld.     Als één van onze snelste fietsen ooit is de Venge voorzien van een S-Works FACT 11r carbon frame. Het frameset is Rider-First Engineered™, om zo over de gehele maatserie consistente prestaties te leveren.     De S-Works Team FACT carbon voorvork is ontworpen om aerodynamische weerstand te minimaliseren en tegelijkertijd ongekende stijfheid en precieze stuureigenschappen te garanderen.     De Roval Rapide CLX 64 wielset vormt het hoogtepunt in snelheid en prestaties. De wielset is geoptimaliseerd voor zowel wind van voren als van de zijkant. De 21 mm interne velgbreedte zorgt niet alleen voor een lagere luchtweerstand, maar verbetert ook de grip van de band.     Het S-Works Power crankstel is opgebouwd uit ons beste carbon voor optimale krachtoverbrenging bij een laag gewicht. In het crankstel is een Bluetooth/ANT+ compatibele Quarq powermeter geïntegreerd.     De volledig geïntegreerde remmen zijn strategisch geplaatst op de plekken waar het wiel tijdens het sprinten het minst vervormd. Dit voorkomt niet alleen het aanlopen van de remmen, maar zorgt bovendien voor een bijna compleet gebrek aan luchtweerstand.
€ 9499,00
Als alleen het beste goed genoeg is, dan kiezen de beste rijders ter wereld voor de S-Works Tarmac. Het Rider-First Engineered™ design zorgt ervoor dat elke framemaat optimaal presteert. Dit betekent dat iedereen kan profiteren van de ongeëvenaarde klim- en daalprestaties waar de Tarmac om bekend staat. Met het S-Works Tarmac frameset kun je deze fiets precies opbouwen zoals jij dat wil.     Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde klim- en daalprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. De S-Works FACT 11r frameset is opgebouwd uit onze hoogste kwaliteit carbon, waardoor we de perfecte mix tussen lichtgewicht en stijfheid hebben weten te bereiken.     S-Works-specifieke FACT full carbon vork met tapered vorkbuis voor meer zijdelingse stijfheid en scherpere stuureigenschappen.     Door de high-modulus constructie garandeert de S-Works FACT full carbon zadelpen perfecte krachtoverbrenging, gecombineerd met voldoende comfort voor lange dagen in het zadel.
MONSTER GREEN/TEAM YELLOW/TARMAC BLACK
€ 3299,00