Diensten
€ 3499,00
€ 3999,00
© Piet de Wit 2019
De Tarmac Comp UDi2 is een uitstekende upgrade voor elke fietser die naar een hoger niveau wil. Het FACT 9r carbon frame reageert razendsnel, en met de revolutionaire Shimano Ultegra Di2 groepset is de Tarmac Comp UDi2 voor elke rijder een stap vooruit. Het FACT 9r carbon frame verpakt alle stijfheid en prestaties die je nodig hebt in een lichtgewicht pakket, waardoor klimmen en dalen de hoogtepunten van elke rit worden. Onze S-Works FACT carbon voorvork is niet alleen ontzettend stijf voor optimale stuurprestaties, maar absorbeert ook trillingen van het asfalt. De Shimano Ultegra Di2 biedt ongekend schakelgemak. Je vliegt met het grootste gemak door alle versnellingen en een vervelend schurende ketting tegen het voorderailleur is voorgoed verleden tijd.
2019 Men's Tarmac Disc Comp
EIGENSCHAPPEN Ambitieus? Onze Tarmac Comp helpt je het beste uit jezelf te halen. Net als bij onze S-Works modellen beschikt deze Tarmac over ons Rider-First Engineered™ ontwerp, zodat elke framemaat dezelfde ongeëvenaarde klim- en daalprestaties biedt die je van een Tarmac mag verwachten. Bovendien is deze fiets voorzien van onze beproefde Tour-winnende geometrie en een high-end FACT 10r carbon constructie. Voor de afmontage hebben we gekozen voor betrouwbare onderdelen, zoals duurzame DT R460 wielen, een mix aan Shimano Ultegra 8000 en 105 componenten en een scala aan Body Geometry producten om een perfecte pasvorm te verzekeren. Het FACT 10r carbon frame combineert lichtgewicht prestaties met ons Rider-First Engineered™ ontwerp, zodat elke framemaat beschikt over dezelfde ongeëvenaarde klim- en daalprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. FACT full carbon vork met tapered vorkbuis voor meer zijdelingse stijfheid en scherpere stuureigenschappen. De Roval SLX 24 velgen en DT Swiss naven maken samen een lichtgewicht en duurzame aluminium wielset die uitstekend geschikt is voor zowel trainingen als wedstrijden.
€ 2999,00
Specialized Tarmac SL4 Comp UDi2
Is enkel het beste goed genoeg? Kies dan voor S-Works. Wil je topprestaties, maar is je budget iets beperkter? Dan is er geen betere keuze dan de nieuwe Tarmac Disc Pro met Shimano Ultegra Di2. Het FACT 10r carbon frame combineert lichtgewicht prestaties met ons Rider-First Engineered™ ontwerp, zodat elke framemaat beschikt over dezelfde ongeëvenaarde klim- en daalprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. Betrouwbare, lichtgewicht en nauwkeurige Shimano Ultegra Di2 groepset met hydraulische schijfremmen. De Roval CL 50 Disc wielset gebruikt dezelfde velg als de duurdere CLX 50 Disc, maar dan in combinatie met traditionele industrielagers en ronde spaken.
€ 2599,00
Specialized 2018 Men's Tarmac Comp
Men's Tarmac Disc Pro
2019 Men's Tarmac Disc Sport
Het FACT 10r carbon frame combineert lichtgewicht prestaties met ons Rider-First Engineered™ ontwerp, zodat elke framemaat beschikt over dezelfde ongeëvenaarde klim- en daalprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. S-Works FACT full carbon vork met tapered vorkbuis voor meer zijdelingse stijfheid en scherpere stuureigenschappen. Betrouwbare, lichtgewicht en nauwkeurige Shimano Ultegra 8000 11-speed groepset. Framemaat 56 en58 cm in voorraad
Specialized Men's Tarmac Expert
Kleur: Black/Gloss Flo Red Clean
Framemaat 56 cm in voorraad
Kleur: Gloss Metallic White Silver/Rocket Red/Tarmac Black
€ 3399,00
Framemaat 58 cm in voorraad
Razendsnel bochten aansnijden, je vrienden het nakijken geven of vol gas een klimmetje pakken - het maakt niet uit hoe je rit eruit ziet: De Tarmac Disc Sport haalt het beste in je naar boven. Met veel functionaliteit die je ook tegenkomt op het S-Works model, ben je verzekerd van de rit van je leven. Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde rijprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. De FACT 9r frameset biedt de ideale mix tussen lichtgewicht en stijfheid. De 11-speed Shimano 105 groepset met hydraulische schijfremmen biedt nauwkeurige schakelprestaties en meer dan voldoende remvermogen. De lichtgewicht maar stevige DT R470 Disc wielen zijn voorzien van duurzame industrielagers.
Kleur:Gloss Flo Red/Metallic White Silver/Tarmac Black Kleur:Satin Cast Battleship/Hyper/Clean
Razendsnel bochten aansnijden, je vrienden het nakijken geven of vol gas een klimmetje pakken - het maakt niet uit hoe je rit eruit ziet: De Tarmac Disc Comp haalt het beste in je naar boven. Met veel functionaliteit die je ook tegenkomt op het S-Works model, ben je verzekerd van de rit van je leven. Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde rijprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. De FACT 9r frameset biedt de ideale mix tussen lichtgewicht en stijfheid. De Shimano Ultegra groepset met hydraulische schijfremmen biedt nauwkeurige schakelprestaties en meer dan voldoende remvermogen. De lichtgewicht maar stevige DT R470 Disc wielen zijn voorzien van duurzame industrielagers.
Kleur: Satin Black/Black Reflective/Clean Kleur: Satin Black/Holographic Black
€ 6799,00
€ 3499,00
Hoe soepeler je over de weg rolt, des te sneller je bent. En of je nu over de kasseien van Noord-Frankrijk rijdt of gewoon over die ene slechte weg bij jou in de buurt, de nieuwe Roubaix Comp zal je rit voorgoed veranderen. Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde rijprestaties die je van een Roubaix mag verwachten. De FACT 10r frameset biedt de ideale mix tussen lichtgewicht en stijfheid. De nieuwe Future Shock 'vering' aan de voorzijde zorgt voor meer comfort dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Voor de beste stuureigenschappen en stijfheidswaarden hebben we de Roubaix Disc voorvork opgebouwd aan de hand van onze befaamde FACT carbon vezels. De Roval SLX 24 aluminium wielset weegt minder dan 1600 gram en is voorzien van brede, stabiele velgen met een interne velgbreedte van 20 millimeter.
Kleur:Gloss Tarmac Black/White Reflective Clean
Specialized Roubaix Comp
Framemaat 56 cm in voorraad