Diensten
€ 3499,00
€ 3999,00
© Piet de Wit 2017
De Tarmac Comp UDi2 is een uitstekende upgrade voor elke fietser die naar een hoger niveau wil. Het FACT 9r carbon frame reageert razendsnel, en met de revolutionaire Shimano Ultegra Di2 groepset is de Tarmac Comp UDi2 voor elke rijder een stap vooruit. Het FACT 9r carbon frame verpakt alle stijfheid en prestaties die je nodig hebt in een lichtgewicht pakket, waardoor klimmen en dalen de hoogtepunten van elke rit worden. Onze S-Works FACT carbon voorvork is niet alleen ontzettend stijf voor optimale stuurprestaties, maar absorbeert ook trillingen van het asfalt. De Shimano Ultegra Di2 biedt ongekend schakelgemak. Je vliegt met het grootste gemak door alle versnellingen en een vervelend schurende ketting tegen het voorderailleur is voorgoed verleden tijd.
 De Tarmac Comp is net als de S-Works modellen opgebouwd aan de hand van het Rider-First Engineered™ ontwerp. Door elk frame afzonderlijk te ontwerpen, beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde klim- en daalprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. Voor de afmontage hebben we gekozen voor onderdelen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zoals Axis Elite Disc wielen, een mix van Shimano Ultegra 6800 en 105 onderdelen, krachtige hydraulische schijfremmen en een selectie aan Body Geometry componenten om jou nog beter te laten presteren.  Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde klim- en daalprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. De FACT 9r carbon frameset levert een uitstekende mix tussen lichtgewicht en stijfheid.  S-Works-specifieke FACT full carbon vork met tapered vorkbuis voor meer zijdelingse stijfheid en scherpere stuureigenschappen.  De Shimano BR-785 hydraulische schijfremmen laten zich uitstekend moduleren en bieden ongekende remprestaties onder alle omstandigheden.
Specialized Tarmac Comp Disc
EIGENSCHAPPEN Ambitieus? Onze Tarmac Comp helpt je het beste uit jezelf te halen. Net als bij onze S-Works modellen beschikt deze Tarmac over ons Rider-First Engineered™ ontwerp, zodat elke framemaat dezelfde ongeëvenaarde klim- en daalprestaties biedt die je van een Tarmac mag verwachten. Bovendien is deze fiets voorzien van onze beproefde Tour-winnende geometrie en een high-end FACT 10r carbon constructie. Voor de afmontage hebben we gekozen voor betrouwbare onderdelen, zoals duurzame DT R460 wielen, een mix aan Shimano Ultegra 8000 en 105 componenten en een scala aan Body Geometry producten om een perfecte pasvorm te verzekeren. Het FACT 10r carbon frame combineert lichtgewicht prestaties met ons Rider-First Engineered™ ontwerp, zodat elke framemaat beschikt over dezelfde ongeëvenaarde klim- en daalprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. FACT full carbon vork met tapered vorkbuis voor meer zijdelingse stijfheid en scherpere stuureigenschappen. De Roval SLX 24 velgen en DT Swiss naven maken samen een lichtgewicht en duurzame aluminium wielset die uitstekend geschikt is voor zowel trainingen als wedstrijden.
€ 2999,00
€ 2399,00
Specialized Tarmac SL4 Comp UDi2
EIGENSCHAPPEN Er zijn maar weinig fietsen met zo‘n indrukwekkende erelijst als onze Tarmac. Onze Tarmac Elite combineert onze beproefde Tour- winnende geometrie met een FACT 9r carbon constructie. Voor de afmontage hebben we gekozen voor betrouwbare onderdelen, zoals duurzame DT R460 wielen, een mix aan Shimano Ultegra en Praxis componenten en een scala aan Body Geometry producten om een perfecte pasvorm te verzekeren. Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde klim- en daalprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. De FACT 9r carbon frameset levert een uitstekende mix tussen lichtgewicht en stijfheid. FACT full carbon vork met tapered vorkbuis voor meer zijdelingse stijfheid en scherpere stuureigenschappen. De stevige en duurzame DT R460 wielset is significant lichter dan vergelijkbare wielsets in deze prijsklasse.
De Tarmac Sport biedt de complete prestaties die je mag verwachten van een FACT 9r carbon frame, maar dan gecombineerd met de legendarische betrouwbaarheid van de Shimano 105 11-speed groepset. Hiermee is de Tarmac Sport een uitstekende optie voor elke rijder die de volgende stap wil maken. Het FACT 9r carbon frame verpakt alle stijfheid en prestaties die je nodig hebt in een lichtgewicht pakket, waardoor klimmen en dalen de hoogtepunten van elke rit worden. S-Works-specifieke FACT full carbon vork met tapered vorkbuis voor meer zijdelingse stijfheid en scherpere stuureigenschappen. Lichtgewicht, stevige en duurzame Axis Elite wielset.
€ 1899,00
Specialized 2018 Men's Tarmac Comp
Specialized 2018 Men's Tarmac Elite
Specialized Tarmac SL4 Sport
Verkocht
Het FACT 10r carbon frame combineert lichtgewicht prestaties met ons Rider-First Engineered™ ontwerp, zodat elke framemaat beschikt over dezelfde ongeëvenaarde klim- en daalprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. S-Works FACT full carbon vork met tapered vorkbuis voor meer zijdelingse stijfheid en scherpere stuureigenschappen. Betrouwbare, lichtgewicht en nauwkeurige Shimano Ultegra 8000 11-speed groepset. Framemaat 56 en58 cm in voorraad
Specialized Men's Tarmac Expert
Kleur: Metallic White Silver/Satin Black Clean Kleur: Black/Gloss Flo Red Clean Kleur: Carbon/Gloss Tarmac Black Clean Kleur: Sagan Superstar Kleur:Rocket Red/Satin Black Clean
Framemaat 54cm in voorraad