Jaren van doordacht Zwitsers design en technisch onderzoek hebben geleid tot het ontstaan van de Stromer ST1: de nieuwe standaard voor e-bikes die u verwachtingen radicaal wijzigen. Ontdek hoe de stijl en de kracht van deze op u wensen aangepaste e-bike het vervoer in de stad een boost geeft en fietsen weer leuk maakt.
Diensten
© Piet de Wit 2017
Jaren van doordacht Zwitsers design en technisch onderzoek hebben geleid tot het ontstaan van de Stromer ST1: de nieuwe standaard voor e-bikes die u verwachtingen radicaal wijzigen. Ontdek hoe de stijl en de kracht van deze op u wensen aangepaste e-bike het vervoer in de stad een boost geeft en fietsen weer leuk maakt.
  KRACHTIGER FIETSEN     KENMERKEN ST1 Gestroomlijnd De Li-Ion-stroombron is volledig geïntegreerd in de onderbuis en kan met een druk op de knop verwijderd worden. Efficiënt Recuperatieremtechniek vergroot het bereik en vergroot tegelijkertijd het rendement van de accu. Soepel 500W-motor met directe aandrijving levert een efficiënte en ultrastille rijervaring. Betrouwbaar Onderhoudsvrije werking zorgt voor gemoedsrust, elke dag weer. Sterk De soepele overbrenging maakt de rit efficiënt en levert uitstekende prestaties heuvelop. Handig De Li Ion accu kan in de fiets worden opgeladen maar kan ook snel worden verwijderd en apart worden opgeladen. Veelzijdig Met vier ondersteuningsmodussen kan de fiets met een druk op de knop afgestemd worden op de eisen van elke afzonderlijke rit. Programmeerbaar De digitale Stromer interface maakt het volledig personaliseren van instellingen en ritkenmerken mogelijk. Modulair  Bouw uw eigen Stromer, met de accu en de motor die het beste bij u passen. Praktisch De lichtgewicht carbonvork en Schwalbe BigBen banden bieden goede schokdemping, voorspelbare besturing en het hoogste rijcomfort.
AANDRIJVING De Stromer ST1 is uitgerust met een borstelloze gelijkstroommotor in de achteras die wordt aangedreven door de accu. Omdat de motor volledig is geïntegreerd in de achteras zijn de kogellagers het enige wrijvingspunt, wat een ultra-efficiënt en vrijwel onderhoudsvrij systeem oplevert. Tijdens een gemiddelde rit op de ST1 verbruikt de de fiets minder dan 1 kilowattuur per 100 kilometer. De motor van de ST1 is verkrijgbaar in drie configuraties: Mountain 25* biedt een soepele, krachtige rit en is tegelijkertijd zuinig. Mountain 33 heeft genoeg vermogen en koppel voor ritten bergop of met een aanhanger en Power 48 levert de maximale snelheid van 45 km/u en maakt korte metten met verschillende soorten terrein.
ACCU De accu die in het frame is geïntegreerd is een energiebron. Met een laag gewicht van 3 kg bied hij 396 Wh of optioneel 522 Wh aan energie. Accu ST396 ST522 Energie 396 Wh 522 Wh Spanning 36 V 36 V
    ONDERDELEN Schijfremmen: alle Stromer-modellen zijn uitgerust met hydraulische schijfremmen. De remprestaties zijn aangepast aan de hogere snelheid en het grotere gewicht van de modulaire e-bike. Banden: voor extra veiligheid is de Stromer uitgerust met banden met geïntegreerde lekbescherming. De Schwalbe BigBen band die speciaal voor Stromer is ontwikkeld biedt extra schokdemping voor maximaal comfort. Vork: schokken en trillingen worden geminimaliseerd door de lichte Stromer-carbonvork. Het hoge comfortniveau maakt fietsen gegarandeerd leuk.
KIES EEN AANDRIJFSYSTEEM Het kiezen van een aandrijfsysteem is eenvoudig. Als u de voorkeur geeft aan rustige ritjes in of buiten de stad, dan is de soepele en zuinige Mountain 25 waarschijnlijk de juiste keus. Hebt u wat meer vermogen nodig om heuvels op te komen? Of gebruikt u uw fiets vooral met een aanhanger? Dan is de Mountain 33 geschikter, met meer koppel. Als u op zoek bent naar een e-bike die elk terrein aankan, met optimale snelheid en vermogen, dan is de Power 48 de beste keus
MOTOR Ondersteunende snelheid Vermogen Koppel Bereik (met ST522- accu)***
MOUNTAIN 25 Soepel en sterk. Geschikt voor rustige ritjes in of buiten de stad Tot 25 km/h 250 W** 20Nm** 40-100 km
MOUNTAIN 33* Voor steile hellingen. Voor aanhangers. Voor kinderfietsaanhangers. Tot 33 km/h 500 W 40 Nm 40-90 km
POWER 48* Hoogste Snelheid Geschikt voor bijna elk terrein. Tot 45 km/h 500 W 30 Nm 40-80 km
* In Nederland hebt u voor deze e-bikes een bromfietscertificaat, kenteken en verzekering nodig. ** 500 W / 40 Nm in Zwitserland *** Sensorgevoeligheid 3, bestuurder 70 kg
ONDERDELEN Schakelsysteem Voorderailleur Shifters Versnellinge Remme Cassette Crankset Saddle Zadel
ELITE Shimano Sora Shimano Sora 9 Magura MT2 11-32 Single 42T bij Mountain33 S 52T bij Poer 48 Stromer Wellgo normal
PLATINUM Shimano Sora Shimano Sora Shimano Sora 27 Magura MT2 11-32 FSA Tempo 30/39/50 Stromer Wellgo normal
Stromer: de Zwitserse e-bike Het is waar: de Zwitsers bouwen geen auto's. Maar bij Stromer bouwen we iets beters: e-bikes. De e-bikes van Stromer hebben een onovertroffen bereik, vermogen en zijn enorm veelzijdig. Bovendien zijn ze niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stijlvol en elegant. Ervaar de nieuwe norm voor stadsvervoer met Stromer-e-bikes.
DE INTERFACE VAN DE ST1 IS DE COCKPIT VAN UW FIETS. Stel zelf de vermogensspreiding in en bekijk rij-informatie met een druk op een van de drie knoppen op het intuïtieve bedieningspaneel. Bekijk en regel uw energieverbruik, wissel tussen modussen, zet de recuperatierem aan en nog veel meer.
€ 3.190,00 Accu 522 wH
Van 3.690,00           nu voor
Stromer ST1