© Piet de Wit 2017
|
S-Works Evade De nieuwe tophelm van Specialized, een helm waar geen compromissen gesloten zijn, deze helm is: licht, ventileert goed en is ontzettend aerodynamisch. De helm is ontwikkeld in de Win Tunnel van Specialized, hetgeen een ultieme aerodynamica garandeert. Een 4th Dimension ventilatiesysteem met grote openingen, interne Cross-Channels en strategisch geplaatste uitlaten zorgen voor een goede ventilatie van de helm. Op deze manier zal je hoofd nooit te warm worden, zonder dat er op het gebied van aerodynamica ingeleverd hoeft te worden. De helm heeft verder een gepatenteerd Energy Optimized Multi-Density EPS constructie om impactenergie optimaal te absorberen. Om hem zo licht mogelijk te maken is gebruik gemaakt van gepatenteerde met Aramid versterkte Inner Matrix en het ultralichte Mindset HairPort II micro-dail passysteem, dat in hoogte instelbaar is en zorgt voor een perfecte pasvorm. Daarnaast zorgt de Gutter Action brow pad voor meer comfort een betere afvoer van transpiratie. Dunne, zachte en lichte 4X DryLite bandjes rekken niet uit en nemen geen zweet of water op. Ook zorgt het Tri-Fix systeem voor verbeterd comfort en makkelijk aanpassen van de lengte van de bandjes. Als laatste zijn de bandjes zo veel mogelijk in de helm verwerkt, zijn de bandjes korter en is er minder contact tussen de huid en de bandjes, met meer comfort als resultaat. De helm is te verkrijgen in vijf kleuren: wit, zwart, fluoriserend geel & licht roze, rood & bordeauxrood en licht roze & zwart. De prijs zal € 249,90 zijn.
S-Works 7 De perfecte fietsschoen, de S-Works 7 blinkt uit op alle prestatievlakken. De schoen heeft Body Geometry zoolconstructie en voetbed, het is ergonomisch ontworpen en wetenschappelijk getest om kracht en efficiëntie te verbeteren. Ook wordt de kans op blessures hierdoor verkleind. Ook zorgen de ultralichte en stijve FACT Powerline carbon zool en de Dyneema Mesh constructie voor een optimale verbinding met het pedaal. Daarnaast heeft de schoen een nieuwe aluminium Boa S3- Snap sluiting met levenslange garantie. Verder is deze schoen uitgerust met: Een PadLock hiel Titanium schoenplaatbevestiging die kan worden omgedraaid voor een andere positie van de schoenplaat Slipvaste, vervangbare hak met intern verzonken schroeven. Form Fit Driebouts montagepunt, compatibel voor alle gangbare racepedalen. Al met al vormt de S-Works 7 de perfecte raceschoen, verkrijgbaar in de kleuren: wit, zwart, fluoriserend geel & licht roze, rood & bordeauxrood en licht roze & zwart. De schoenen zullen te koop zijn in de winkel voor € 359,90.
€ 249,90
Vergeet de schoen niet. De schoen is samen met het zadel, het belangrijkste contactpunt met de fiets. Voor de juiste positie van de voet in de schoen heeft specialized drie zooltjes gemaakt: Een rode, Een blauwe, En een groene. Er is nu ook een vierde optie bij gekomen: de body geometry custom fit inleg zool. Met behulp van de Retul footbed customizer wordt een 3d kopie van de voetzool gemaakt en heb je een perfecte op maat gemaakte zool, volledig gevormd naar jouw voet. Het comfort en de krachtoverbrenging op het pedaal worden hierdoor geoptimaliseerd. De zool waarmee je na een half uur naar buiten loopt is geschikt voor elke schoen.
REDEFINES THE LIMITS The Cento1 Hybrid was designed to re-imagine the traditional limits of usability of a high-level racing bike: a product that combines the special distinctive traits of Wilier Triestina products with the cutting-edge intelligence of the lightest servo-assistance system on the market. The result is a true racing bike with pedal assistance which weighs just 11,9 kilograms - a record in the e-road category.  GET YOURS The first intelligent racing bike created with a specific mission: to give as many people as possible the opportunity to enjoy the emotions that only a high-end racing bicycle can offer. Cento1 Hybrid was designed for you, whoever you are: Get yours!
Cento1 Hybrid
starting price 4500,00 €
Donderdag 10 mei hemelsvaartdag zijn wij gesloten