Italian creativity since 1885

Bianchi is een van de meest prestigieuze namen in de fietsenbranche. Hun erfgoed startte al in 1885, toen de 20-jarige Edoardo Bianchi, zijn eerste fiets maakte in een kleine werkplaats in Milaan. De producten waren zo goed dat Bianchi na drie jaar moest uitwijken naar een groter pand. Hij was de eerste Italiaanse fabrikant die rubberen banden gebruikte.

u bocht weg

Racefietsen

gravelbike track

Gravelbikes

mountainbiker in een bos

Mountainbikes

Tom Dumoulin 

Tom rijdt op een Bianchi Oltre XR4 mèt Dura Ace Di2 en een Countervail carbon frame. De meeste wielertransfers halen de krant niet, laat staan de voorpagina. Toch is dat precies wat er vorig jaar gebeurde, toen Tom Dumoulin besloot over te stappen van Team Sunweb naar Team Jumbo-Visma. Hij gaat een gooi doen naar de Tour de France overwinning van 2020.

bianchi oltre xr4 racefiets
man op een bianchi mountainbike

Het unieke van Countervail carbon is dat het tot 80% meer trillingen uit het frame haalt

Countervail is een speciaal carbon, een visco-elastische structuur die tussen de carbonvezels wordt geweven. Het versterkt de structuur en zorgt ervoor dat je een comfortabeler frame krijgt. “Countervail neutraliseert tot 80% van de vibraties. De fietser fietst efficiënter, krijgt meer controle en wordt finaal ook minder vermoeid.

Bekijk ook andere topmerken

Naast het Italiaanse Bianchi heeft Piet de Wit velen andere topsegment fietsen in haar assortiment. Elke fiets kan bij ons volledig custom worden gebouwd. Plan daarvoor eerst een bikefitting in. Dat is een uitgebreide meting van je lichaam. Na een bikefitting zit je met een betere houding op een fiets. Dat vermindert klachten en andere vervelende effecten. De meting vind plaats in onze speciaalzaak in Wormerveer.

Specialized logo
Titici logo
Cipollini logo
Cannondale logo
Koga logo
Santa Cruz logo
Klever logo
Cervelo logo
Giant logo
Wilier logo
BMC logo
Santos logo

Neem contact op met onze Bianchi specialist

Wil je meer weten over Bianchi fietsen of heb je een technische vraag? Raadpleeg de Bianchi fietsspecialisten van Piet de Wit. Stuur een e-mail naar info@pietdewit.nl of vul hieronder het formulier in.

    Schrijf hier uw bericht

    Naam

    E-mail

    Bericht