website statistics

Piet de Wit Wormer

Rij grotere afstanden in minder tijd en met minder inspanning. De nieuwe Entour E+ heeft slimme ondersteuningstechnologie die je alle zorgen uit handen neemt. Deze middenklasse stads-e-bike helpt je om grotere afstanden in minder tijd af te leggen. De Entour E+ introduceert automatische ondersteuningstechnologie die precies de juiste hoeveelheid ondersteuning bepaalt en levert zodat jij moeiteloos en comfortabel kunt fietsen. Je kunt tot maximaal 300% ondersteuning instellen. De Entour E+ geeft je bovendien genoeg energie om verder te rijden met een 300 Wh, 400 Wh of 500 Wh EnergyPak.
Specialized Vado 3.0
Cannondale Mavaro Active
€ 2999,00
Klever X-Speed
© Piet de Wit 2020
|
De fiets van de zaak is weer helemaal terug. Hier vind je alles over deze duurzame mobiliteitsoplossing. Je eigen droomfiets binnen handbereik. Het kan met LEASE A BIKE vanaf 1 januari 2020. Vanaf die datum is het fietsplan, de ‘fiets van de zaak’ namelijk terug. Een nieuwe fiets leasen voor slechts 7% aan fiscale bijtelling! De voordelen zijn legio voor werkgever én werknemer.
Zo werkt LEASE A BIKE Het idee achter LEASE A BIKE is simpel: heel werkend Nederland op de fiets krijgen.
Minder dan tien euro LEASE A BIKE maakt het mogelijk om iedere denkbare fiets te leasen. Of je nu gaat voor een stadsfiets, een MTB of een elektrische bakfiets, het maakt geen enkel verschil. Het bijtellingsprincipe werkt precies zoals bij een auto van de zaak. Voor minder dan tien euro per maand maakt LEASE A BIKE rijden op een zakelijke fiets al mogelijk. Inclusief service, onderhoud en verzekering. Regels vereenvoudigd De bijtellingsregels voor fietsen worden vanaf 1 januari 2020 aanzienlijk vereenvoudigd. Het is voortaan niet meer nodig om een omslachtige kilometerregistratie bij te houden als je de fiets voor privégebruik moet bijtellen. Waar het huidige fietsplan binnen de werkkostenregeling (WKR) valt en dus beperkt is, is de nieuwe regeling een stuk aantrekkelijker. De regeling valt buiten de WKR én de werkgever kan zelf bepalen of hij het leasebedrag betaalt of de regeling alleen faciliteert. Geen papierwinkel LEASE A BIKE neemt de complete papierwinkel uit handen, dat geldt voor zowel werkgever als werknemer. De werkgever kan werknemers met één klik toestemming geven voor het leasen van een gloednieuwe fiets, al dan niet elektrisch. Dit gaat altijd vergezeld van een uitgebreid servicepakket voor onderhoud, reparatie, 24/7-pechhulp en verzekering. Is de fiets eenmaal in gebruik, dan ontvangt je als werkgever maandelijks de benodigde informatie voor de salarisadministratie voor verwerking van de betaling van de leasecontracten. Lokale dealer De fietsen worden aangeboden via de werkgever aan de werknemer. De uiteindelijke levering en service gaat echter altijd via Piet de Wit. Dat maakt het stukken gemakkelijker voor de werknemer. Zo kun je immers de fiets uitzoeken en ophalen bij je eigen fietsdealer op de hoek. Bovendien zorgen wij ervoor dat het onderhoud professioneel wordt uitgevoerd.
3 Verschillende mogelijkheden Werkgever investeert. De werkgever betaalt de leasekosten van de fiets en de werknemer betaalt slechts enkele euro’s aan bijtelling per maand. Gedeelde investering. Werkgever en werknemer bepalen samen de verdeling van de kosten. Werkgever faciliteert. De werknemer geeft toestemming aan de werkgever om brutoloon uit te ruilen voor de leasekosten van de fiets. Hierdoor zijn er geen kosten voor de werkgever en heeft de werknemer een fiscaal voordeel van 30-40% ten opzichte van privé- aankoop. Voordelen voor de werkgever Medewerkers wordt een interessante secundaire arbeidsvoorwaarde geboden Fietsen houdt werknemers energiek en fit Fietsen draagt bij aan een groen mobiliteitsbeleid Besparen op parkeerkosten, brandstof en kilometervergoedingen Bepaal het zelf: wel of niet meebetalen aan de leasefiets van de werknemers Werkkostenregeling kan gebruikt worden voor andere posten Voordelen werknemer Leasen is goedkoper dan kopen Zoek een droomfiets uit met een voordeel van tot wel 40%. Betaalt de werkgever mee? Dan kan het voordeel zelfs 80% bedrage Maandelijks een vast, laag leasebedrag betalen. Na afloop van het contract kun is de fiets voordelen over te nemen Fietsen houdt je energiek en fit Keuze uit alle fietsmerken en fietstypes De leasefiets komt altijd inclusief onderhoud en verzekering
VACATURE In onze moderne werkplaats kunnen wij nog een goed gemotiveerde en kundige fietstechnicus gebruiken. Je werkt aan de meest uiteenlopende soorten (e)fietsen, zoals racefietsen, mountainbikes, speedpedelec enz. Gezien ons ruime assortiment top fietsen, met de laatste innovaties, zal het werken hieraan elke keer een uitdaging zijn. Je bent klant gericht, collegiaal, werkt precies en met passie voor je vak. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel! Spreekt dit je aan? stuur een mail met je ervaring naar: info@pietdewit.nl of m.slagt@hetnet.nl