Swiss, premium, performance cycling

Een premium benadering van racefietsen die teruggaat tot 1994, toen ze begonnen in Grenchen, Zwitserland en waar ze nog steeds zijn gehuisvest. Met slechts 120 medewerkers en drie wereldwijde kantoren wordt u verrast door de innovatie omvang van dit nog jonge bedrijf. Het eigen Impec Lab is het kloppende hart van onderzoek en ontwikkeling op het snijvlak van design.

u bocht weg

BMC racefietsen

INTEGRATED COCKPIT SYSTEM (ICS)

De esthetische eenvoud en innovatieve functionaliteit van de Integrated Cockpit is de belichaming van Zwitserse techniek en design. ICS houdt kabels en behuizing op hun plaats en uit het zicht.

bmc clean cockpit van een racefiets

BUILT BY SPEED

You’re not looking for any ordinary bike. You’re looking for the fastest bike ever. With perfected aero geometry and class-leading integration, the Timemachine ROAD ushers in a new era of speed.

rode bmc timemachine racefiets
man op rode bmc timemachine racefiets
man op rode bmc timemachine wielrenfiets

Bekijk ook andere topmerken

Naast het Zwitserse BMC heeft Piet de Wit velen andere topsegment fietsen in haar assortiment. Elke fiets kan bij ons volledig custom worden gebouwd. Plan daarvoor eerst een bikefitting in. Dat is een uitgebreide meting van je lichaam. Na een bikefitting zit je met een betere houding op een fiets. Dat vermindert klachten en andere vervelende effecten. De meting vind plaats in onze speciaalzaak in Wormerveer.

Bianchi logo
Titici logo
Cipollini logo
Cannondale logo
Koga logo
Santa Cruz logo
Klever logo
Cervelo logo
Giant logo
Wilier logo
Specialized logo
Santos logo

Neem contact op met onze BMC specialist

Wil je meer weten over BMC fietsen of heb je een technische vraag? Raadpleeg de BMC fietsspecialisten van Piet de Wit. Stuur een e-mail naar info@pietdewit.nl of vul hieronder het formulier in.

    Schrijf hier uw bericht

    Naam

    E-mail

    Bericht