website statistics
© Piet de Wit 2020
TESORO MIXTE 1
NU € 1599,00
Tesoro is a high performance, comfortable super- commuter, fully-equipped and ready to roll. Tesoro Een comfortabele rechtop zitpositie en verstelbare stuur/stuurpen zorgen voor een prima zicht op de weg met een verstelbare reikwijdte voor vertrouwenwekkend remmen en sturen. Zoekt u een comfortabele en betrouwbare fiets om dagelijks mee naar uw werk te fietsen? Of bent u op zoek naar een sportieve fiets om recreatieve tochten mee te rijden? Wat u ook van plan bent, de Cannondale Tesoro kan het aan. Cannondale heeft bij de Tesoro de bagagedrager fraai onderdeel gemaakt van het frame. Dit zorgt ervoor dat zelfs wanneer de drager zwaar beladen is de fiets stabiel zal fietsen. Tassen die gebruik maken van het Quick- Lock3 systeem van Ortlieb kunnen heel gemakkelijk aan de drager worden bevestigd.
Tesoro Een comfortabele rechtop zitpositie en verstelbare stuur/stuurpen zorgen voor een prima zicht op de weg met een verstelbare reikwijdte voor vertrouwenwekkend remmen en sturen. Zoekt u een comfortabele en betrouwbare fiets om dagelijks mee naar uw werk te fietsen? Of bent u op zoek naar een sportieve fiets om langere toertochten mee te rijden? Wat u ook van plan bent, de Cannondale Tesoro 2 kan het aan. De luxe hybride fiets is uitgerust met een Shimano Deore/SLX afmontage die u de versnellingen biedt waarmee u zowel op een vlakke weg als in heuvelachtig gebied uit de voeten kunt. Om veilig tot stilstand te kunnen komen zijn Shimano schijfremmen gemonteerd. Hiermee kunt u krachtig maar gecontroleerd remmen. De luxe Supernova verlichting op naafdynamo zorgt ervoor dat u altijd kunt zien waar u fietst maar ook gezien zult worden door uw medeweggebruikers. Cannondale heeft bij de Tesoro de bagagedrager fraai onderdeel gemaakt van het frame. Dit zorgt ervoor dat zelfs wanneer de drager zwaar beladen is de fiets stabiel zal fietsen. Tassen die gebruik maken van het Quick- Lock3 systeem van Ortlieb kunnen heel gemakkelijk aan de drager worden bevestigd.
TESORO MIXTE 2
TESORO 2
€ 1299,00
TESORO 2 Tesoro 1 Tesoro 1
EEN NIEUWE STADSLEGENDE Elegante stijl, goed doordachte functies voor in de stad en talloze mogelijkheden om het verkeer te omzeilen maken de Bad Boy de ultieme fiets voor ritjes in de stad.
Specificaties Onderdelen Vork Lefty LightPipe Rigid, Integrated SuperNova LED Lightstrip, USB Rechargeable Aandrijf lijn Shimano Metrea Remmen Magura MT2 Hydro Disc Frame Bad Boy OPI, SmartForm C1 Alloy, Integrated Urban Armor bumper Banden Schwalbe G-One Performance components LightSkin Seatpost w/ Integrated rear LED Light
Kleur: BBQ
BAD BOY2
€ 1599,00