The fastest and lightest bikes

De naam Cervélo is samengesteld uit de eerste lettergreep van het Italiaanse cervello (brein) en de eerste twee van het Franse vélocipède (fiets). Cervélo richtte zich oorspronkelijk op het maken van tijdritfietsen. Tegenwoordig maken ze ook gewone racefietsen. Hoewel Cervélo met slechts 40 werknemers een relatief klein bedrijf is, geniet het toch een reputatie in het wielerpeloton. Zo bracht het in 1996 het eerste carbon frame op de markt met een totaalgewicht van minder dan 1 kg.

u bocht weg

Racefietsen

gravelbike track

Gravelbikes

Levenslange garantie

We willen dat onze rijders van hun fietsen kunnen genieten zolang ze ze bezitten. Daarom testen we onze fietsen boven de industrienormen, zodat u elke keer gerust op pad gaat.

Heeft u toch ondersteuning nodig dan wordt elk Cervélo-frame geleverd met een levenslange garantie voor de oorspronkelijke eigenaar.

cervelo s3 frame

Bekijk ook andere topmerken

Naast het Canadees-Nederlandse Cervélo heeft Piet de Wit velen andere topsegment fietsen in haar assortiment. Elke fiets kan bij ons volledig custom worden gebouwd. Plan daarvoor eerst een bikefitting in. Dat is een uitgebreide meting van je lichaam. Na een bikefitting zit je met een betere houding op een fiets. Dat vermindert klachten en andere vervelende effecten. De meting vind plaats in onze speciaalzaak in Wormerveer.

Bianchi logo
Specialized logo
Cipollini logo
Cannondale logo
Koga logo
Santa Cruz logo
Titici logo
Wilier logo
Klever logo
Giant logo
BMC logo
Santos logo

Neem contact op met onze Cervélo specialist

Wil je meer weten over Cervélo fietsen of heb je een technische vraag? Raadpleeg de Cervélo fietsspecialisten van Piet de Wit. Stuur een e-mail naar info@pietdewit.nl of vul hieronder het formulier in.

    Schrijf hier uw bericht

    Naam

    E-mail

    Bericht