website statistics
Diensten
© Piet de Wit 2020
€ 1049,00
EIGENSCHAPPEN De Dolce Sport is gemaakt om jou naar nieuwe plekken te brengen - maar dan wel met zoveel mogelijk plezier. Met een geometrie die jou in alle comfort je grenzen laat ontdekken en een heerlijk rijdend premium aluminium frame, is de Dolce de perfecte fiets om jou met nog meer vertrouwen te laten rijden. Om ervoor te zorgen dat al jouw energie zo efficiënt mogelijk aan het wegoppervlakte wordt doorgegeven, hebben we Dolce voorzien van een A1 Premium Aluminium frame met onze Women‘s Endurance Geometry. Hierdoor rijdt je comfortabel over elk soort terrein en is het makkelijker om bij een stop je voet aan de grond te zetten. Voor de afmontage hebben we gekozen voor betrouwbare Sora shifters, stevige Axis Sport wielen en gripvaste Espoir Sport 25mm banden. Uiteraard hebben we elk facet van de fiets specifiek aangepast op jouw lichaam; van de stuurbreedte en crankarmlengte tot aan het befaamde Body Geometry Myth Expert zadel. Stevig en betrouwbaar A1 Premium Aluminium frame, voorzien van onze Women's Endurance Geometry. Deze geometrie verbetert de stabiliteit en de rijeigenschappen, waardoor je met meer vertrouwen kunt klimmen en dalen. Daarnaast zit je in een minder agressieve en meer natuurlijke, comfortabelere positie op de fiets. Wendbare en snel reagerende FACT carbon voorvork met Zertz inserts om oneffenheden vanuit het asfalt weg te filteren. De Shimano Sora 9-speed aandrijving is ontworpen met het oog op duurzaamheid en biedt een ruime range aan versnellingen.
Kleur: GLOSS / SATIN / TARMAC BLACK / CALI FADE
Dolce 2019 Sport
Framemaat 51 en 54 in voorraad
2019 Women's Tarmac Disc Sport
Kleur: Satin Carbon/Gloss Acid Purple-Acid Lava
]We hebben deze Tarmac voorzien van een no-nonsense afmontage, met een Shimano Ultegra groepset, krachtige hydraulische schijfremmen, duurzame DT R470 Disc wielen en uiteraard een selectie aan dames-specifieke contactpunten. Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde rijprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. De FACT 8r frameset biedt de ideale mix tussen lichtgewicht en stijfheid. De Shimano Ultegra groepset met hydraulische schijfremmen biedt nauwkeurige schakelprestaties en meer dan voldoende remvermogen. De lichtgewicht maar stevige DT R470 Disc wielen zijn voorzien van duurzame industrielagers.
€ 3399,00
2019 Women's Tarmac Disc Comp
Framemaat 44 en 54 in voorraad
Ruby Sport
We hebben deze uitvoering afgemonteerd met betrouwbare en prestatiegerichte componenten, zoals een Shimano aandrijving, onderhoudsvriendelijke mechanische schijfremmen, stevige DT R470 Disc wielen en een damesspecifiek zadel voor extra zitcomfort. Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde rijprestaties die je van een Ruby mag verwachten. De FACT 9r frameset biedt de ideale mix tussen lichtgewicht en stijfheid. De nieuwe Future Shock 'vering' aan de voorzijde zorgt voor meer comfort dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Shimano 105 schakelsysteem met hydraulische schijfremmen voor uitstekende remkracht onder alle omstandigheden. De lichtgewicht maar stevige DT R470 Disc wielen zijn voorzien van duurzame industrielagers.
€ 2799,00
Framemaat 54 in voorraad
Comfort ging tot voor kort ten koste van prestaties. De Ruby Comp laat zien dat het anders kan. Dankzij het revolutionaire design kun je profiteren van comfort dat je nooit voor mogelijk had gehouden. Lees meer... Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde rijprestaties die je van een Ruby mag verwachten. De FACT 10r frameset biedt de ideale mix tussen lichtgewicht en stijfheid. De nieuwe Future Shock 'vering' aan de voorzijde zorgt voor meer comfort dan je ooit voor mogelijk had gehouden. De Shimano Ultegra groepset met hydraulische schijfremmen biedt nauwkeurige schakelprestaties en meer dan voldoende remvermogen. De lichtgewicht maar stevige DT R470 Disc wielen zijn voorzien van duurzame industrielagers.
Ruby Comp
€ 3699,00
Verkocht