website statistics
Dat is de “meetmachine””
© Piet de Wit 2020
Thule ProRide 598 BLACK Dak fietsendrager Staande fietsendrager voor de snelste, makkelijkste montage – voor fietsen van maximaal 20 kg. Thule ProRide 598 Dak fietsendrager Staande fietsendrager voor de snelste, makkelijkste montage – voor fietsen van maximaal 20 kg. Eigenschappen Zet uw fiets automatisch op zijn plek wanneer u die vastzet, dankzij de unieke framehouder en wielgoot. Snel en gemakkelijk de fiets vastzetten – met de koppelbegrenzer houdt u controle op de kracht die op het fietsframe wordt gezet met een duidelijk teken dat hij goed is geladen. Druk wordt verdeeld via grote, zachte zelfklemmende kussens die zich aan uw fietsframe aanpassen, waardoor het risico op schade aan het frame wordt beperkt. Veilig laden – uw fiets valt niet dankzij de tanden op het verlengstuk van de onderste klem. Stabiele wielen – stevig vastgezet in slim ontworpen wielhouders met schuine snel los te maken snelbinders. Gemakkelijk zonder gereedschap te gebruiken interface voor het verplaatsen van de drager van de ene kant naar de andere kant van uw auto. Maximaal gewicht per fiets is 20 kg. Er worden T-Track-adapters (20x20 mm) meegeleverd zodat de drager ook in de T-tracks van de dakstangen gemonteerd kan worden. Voldoet aan de City Crash norm.
Thule Proride Black
Thule ProRide 598 BLACK
Thule OutRide Dak fietsendrager Fietsdrager met vorkmontage, vervoert uw fiets op een professionele manier. Eigenschappen Eenvoudig verstelbare bevestiging voor snelle montage van de vork Ook voor fietsen met schijfremmen en assen van 20 mm (adapter inbegrepen). Snelbinders voor achterwiel (verstelbaar voor verschillende wielmaten). Het maximaal toegelaten gewicht per fiets is 17 kg. Deze drager is al voorgemonteerd, er is geen gereedschap nodig. Afsluitbaar – van fiets naar fietsdrager en van fietsdrager naar allesdrager (inclusief slot). Er worden T-Track-adapters (20x20 mm) meegeleverd zodat de drager ook in de T-tracks van de dakstangen gemonteerd kan worden. Voldoet aan de City Crash norm. Niet geschikt voor fietsen met carbonframe. Om fietsen met een carbonframe te vervoeren, dient u de Thule Sprint XT fietsendrager met vorkmontage te gebruiken.
Thule Outride Thule Outride Thule Outride Thule Outride Thule Outride
Thule Outride 561
Thule Wheel Carrier Dakdrager onderdelen Aangepaste drager voor het voorwiel met normale as. Ook geschikt voor wielen met schijfremmen. Eigenschappen Perfecte accessoire voor de Thule OutRide 561. Kan ingevouwen worden naar het dak toe wanneer niet in gebruik. Er worden T-Track-adapters (20x20 mm) meegeleverd zodat de drager ook in de T-tracks van de dakstangen gemonteerd kan worden. Fits up to 29" wheels
Thule Wheel Carrier
Thule Wheel Carrier
Thule Easyfold XT2
Thule Easyfold XT2
Thule EasyFold XT 2 Trekhaak fietsendrager De volledig opvouwbare, compacte en gemakkelijk te gebruiken fietsendrager voor op de trekhaak voor alle soorten fietsen. Eigenschappen Volledig opvouwbaar voor gemak bij montage, gebruik en opslag Groot laadvermogen maakt vervoer van e‑bikes en zware mountainbikes mogelijk. Gemakkelijk plaatsen van fietsen door afneembare fietsarmen met de vergrendelbare Thule AcuTight-knoppen met koppelbegrenzer die klikken wanneer de optimale grip is bereikt De grote afstand tussen de wielhouders maakt vervoer van robuuste fietsen met een brede wielbasis mogelijk
Thule VeloCompact 925 Trekhaak fietsendrager Thules meest compacte en lichtgewicht fietsdrager voor dagelijks gebruik (voor 2 fietsen) Eigenschappen Gemakkelijke montage van fietsen door afneembare fietsarmen. Geschikt voor fietsen met een brede wielbasis dankzij handige verstelbare wielhouders. Gemakkelijke toegang tot de kofferbak, zelfs met de fietsen erop, dankzij het slimme voetpedaal met kantelfunctie. Verstelbare met één hand te bedienen koppeling om de drager gemakkelijk te monteren. Eenvoudig vast te zetten wielen dankzij lange snelbinders met pompgespen. Gemakkelijk plat op te vouwen en op te bergen. Past in de meeste kofferbakken. Zet uw fietsen vast op de drager en uw drager op de trekhaak (inclusief sloten). Voorgemonteerd, er is geen gereedschap nodig Voldoet aan de City Crash norm.
Thule VeloCompact 925
Thule VeloCompact 925
Klik hier voor productdemonstratie
Klik hier voor productdemonstratie
Klik hier voor productdemonstratie
Klik hier voor productdemonstratie
De Seasucker Talon is geschikt om 1 fiets te vervoeren. Deze drager is standaard verkrijgbaar als quick release en als 15mm thru-axle variant. Geschikt voor zowel racefiets als mountainbike en met diverse optioneel verkrijgbare adapters passend te maken voor vrijwel elke sportieve fiets. EN: The Talon is our workhorse 1-bike carrier and our best seller. It’s a fork-mount- style rack, with three of our powerful (210lb pull-strength rated each) vacuum cups holding it onto your car’s roof, trunk or back glass. A Rear Wheel Strap for securing the back tire is included. Small and light enough to fit into a bike bag or carry-on luggage for you adventurous types who travel with your bikes. Probably the easiest rack in the world to install, and removes in just seconds, all without marking your car. Fits on virtually any car. Also available in a 15mm thru axle version.
€ 349,00
GERELATEERDE PRODUCTEN
De Seasucker Mini Bomber is geschikt om maximaal 2 fietsen mee te nemen. Standaard geleverd met quick-release aansluiting maar middels optioneel verkrijgbare adapters ook passend te maken voor o.a. 15mm thru-axle. Ook perfect te combineren met de Add on frontwheelholder om zo een quick release voorwiel mee te nemen. EN: The Mini Bomber is probably our most versatile model. This 2-bike fork-mount rack is designed to attach to your car’s roof, trunk, or your SUV’s back glass. The HDPE body flexes to conform to your car’s curves. With four 6” SeaSucker vacuum mounts, this rack has plenty of muscle.
Seasucker Mini Bomber
Seasucker Talon
Seasucker Mini Bomber
€ 525,00
Seasucker For Mount 20 mm € 31,00
Seasucker Flight Deck € 149,00
Seasucker For Mount 15 mm € 31,00
Thule Easyfold XT3
Thule Easyfold XT3
Eigenschappen Volledig opvouwbaar voor gemak bij montage, gebruik en opslag Groot laadvermogen maakt vervoer van e‑bikes en zware mountainbikes mogelijk. Gemakkelijk plaatsen van fietsen door afneembare fietsarmen met de vergrendelbare Thule AcuTight-knoppen met koppelbegrenzer die klikken wanneer de optimale grip is bereikt De grote afstand tussen de wielhouders maakt vervoer van robuuste fietsen met een brede wielbasis mogelijk Verstelbare pompgespen met extra lange snelbinders om wielen (maximaal 4.7") gemakkelijk vast te zetten waardoor vervoer van grote fietsen mogelijk is Gemakkelijke toegang tot de kofferbak, zelfs met de fietsen erop, dankzij het slimme voetpedaal met kantelfunctie Gemakkelijk monteren en verstellen van de fietsendrager voordat de bevestigingshandgreep wordt vergrendeld dankzij de stabiliteit van de koppeling aan de trekhaak Ergonomisch vervoer van de fietsendrager dankzij de geïntegreerde transportwielen en handgreep Voorgemonteerd, er is geen gereedschap nodig Zet uw fietsen vast op de fietsendrager en uw fietsendrager op de trekhaak (inclusief sloten)
Thule Easyfold XT3 Thule VeloSpace XT 3
Eigenschappen Groot laadvermogen maakt vervoer van e‑bikes en zware mountainbikes mogelijk. Het laadvermogen kan worden vergroot naar 4 fietsen door een Thule VeloSpace XT Bike Adapter toe te voegen Extra grote wielgoten maken vervoer van grote fietsen mogelijk (met een brede wielbasis van maximaal 1300 mm). Verstelbare pompgespen met extra lange snelbinders om wielen (maximaal 4.7") gemakkelijk vast te zetten waardoor vervoer van grote fietsen mogelijk is Gemakkelijk bevestigen van fietsen door afneembare fietsarmen met Thule AcuTight-knoppen met koppelbegrenzer die klikken wanneer de optimale grip is bereikt Gemakkelijk monteren en verstellen van de fietsendrager voordat de bevestigingshandgreep wordt vergrendeld dankzij de stabiliteit van de koppeling aan de trekhaak Gemakkelijke toegang tot de kofferbak met fietsen erop, dankzij het slimme voetpedaal met kantelfunctie. Zelfs zeer grote achterdeuren kunnen worden geopend dankzij de grote kantelhoek Zet uw fietsen vast op de fietsendrager en uw fietsendrager op de trekhaak (inclusief sloten) Met een Thule BackSpace XT te combineren tot een all- round ladingdrager, waardoor de bagageruimte van de auto met 300 liter wordt uitgebreid.
Thule VeloSpace XT 3
Thule VeloSpace XT 2
Thule VeloSpace XT 2
Eigenschappen Groot laadvermogen maakt vervoer van e‑bikes en zware mountainbikes mogelijk. Extra veel ruimte tussen de wielhouders (25 cm) om grote, zware fietsen gemakkelijk te plaatsen Het laadvermogen kan worden vergroot naar 3 fietsen door een Thule VeloSpace XT Bike Adapter toe te voegen Extra grote wielgoten maken vervoer van grote fietsen mogelijk (met een brede wielbasis van maximaal 1300 mm). Verstelbare pompgespen met extra lange snelbinders om wielen (maximaal 4.7") gemakkelijk vast te zetten waardoor vervoer van grote fietsen mogelijk is Gemakkelijk bevestigen van fietsen door afneembare fietsarmen met Thule AcuTight-knoppen met koppelbegrenzer die klikken wanneer de optimale grip is bereikt Gemakkelijk monteren en verstellen van de fietsendrager voordat de bevestigingshandgreep wordt vergrendeld dankzij de stabiliteit van de koppeling aan de trekhaak Gemakkelijke toegang tot de kofferbak, zelfs met de fietsen erop, dankzij het slimme voetpedaal met kantelfunctie Zet uw fietsen vast op de fietsendrager en uw fietsendrager op de trekhaak (inclusief sloten) Met een Thule BackSpace XT te combineren tot een all- round ladingdrager, waardoor de bagageruimte van de auto met 300 liter wordt uitgebreid.
Thule VeloSpace XT 3