Fietskleding ALÉ

ALÉ is een wielermerk dat zich heeft gespecialiseerd op de productie van jerseys, koersbroeken, fietsbroeken, softshell jacks en thermobroeken. Sinds 1986 produceert Alé hoogwaardige sportkleding voor wielrenners en professionele sporters in een typische, aerodynamische ALÉ stijl. Voor het in Italië gevestigde bedrijf heeft design net zo veel waarde als de efficiëntie en de kwaliteit van de producten.

ALÉ Fietskleding voor ambitieuze, actieve wielersporters en prof-teams.

Het doel is, vooral tijdens lange ritten, veel comfort en een zo laag mogelijk gewicht te garanderen, zodat de kleding de renner op een ideale manier ondersteunt en hij op een hoog niveau kan blijven presteren.

Onderzoek en techniek voor uitstekende prestaties en een aangenaam draaggevoel. Alle producten worden in een eigen onderzoekslaboratorium op aerodynamica ontwikkeld en getest. Zo wil men bij ALÉ de hoge standaard garanderen en de vele wielersporters en prof teams tevreden blijven stellen. Want ALÉ is ook technische sponsor van verschillende professionele teams in de triatlon- en wielersport. Op deze manier wil de Italiaanse firma ook in de toekomst enthousiaste wielersporters telkens weer attractieve producten ter beschikking blijven stellen.