CUSTOM WORKS

Elke groep is een wereld en elke groep zit vol met heel verschillende emoties. Bij Gobik weten we dat, en daarom brengen we maatwerk al meer dan 10 jaar tot zijn maximale expressie door middel van gepersonaliseerde concepten, exclusieve ontwerpen en hoogwaardige materialen. Alles wat je nodig hebt om je niet langer uniek te voelen, maar uniek te worden.

Introductie van onze nieuwe merkidentiteit

Gobik verfrist je waarden met een nieuwe merkidentiteit.

Het nieuwe voorstel sluit aan bij het non-conformisme en de constante verandering van het merk. Geïnspireerd door de synergie tussen het vertrekpunt en de bestemming is het nieuwe symbool van het bedrijf geboren. “What a ride” benadrukt de ervaring van elk vertrek en de internationale groei.

Met zijn nieuwe symbool en claim en de restyling van de naam presenteert Gobik een nieuwe visuele identiteit gebaseerd op deze drie aspecten die aansluiten bij het rusteloze karakter van het merk.

De weg van Gobik naar het heden wordt zo samengebracht in een nieuwe identiteit die trouw blijft aan de kenmerken die het merk erkend hebben om de boodschap uit te dragen naar de nabije toekomst en te streven naar bredere grenzen.