Ride life. Ride Giant.

Vandaag de dag winnen Giant bikes wereldkampioenschappen. Ze winnen ook designprijzen. Maar het meest belangrijke is dat hun fietsen de harten van mensen veroveren, die ervoor gekozen hebben om fietsen een onderdeel van hun leven te maken. Bij Giant ondersteunen ze die keuze. Ze denken dat de wereld er beter door wordt. Giant biedt je een vertrouwde basis op elke weg, elk pad of elke trail die voor je ligt.

man met e-bike voor kantoor

Giant e-bikes

Bekijk ook andere topmerken

Naast het Taiwanese Giant heeft Piet de Wit velen andere topsegment fietsen in haar assortiment. Elke fiets kan bij ons volledig custom worden gebouwd. Plan daarvoor eerst een bikefitting in. Dat is een uitgebreide meting van je lichaam. Na een bikefitting zit je met een betere houding op een fiets. Dat vermindert klachten en andere vervelende effecten. De meting vind plaats in onze speciaalzaak in Wormerveer.

Bianchi logo
Titici logo
BMC logo
Cannondale logo
Koga logo
Santa Cruz logo
Klever logo
Cervelo logo
Cipollini logo
Wilier logo
Specialized logo
Santos logo

Neem contact op met onze Giant specialist

Wil je meer weten over Giant fietsen of heb je een technische vraag? Raadpleeg de Giant fietsspecialisten van Piet de Wit. Stuur een e-mail naar info@pietdewit.nl of vul hieronder het formulier in.

    Schrijf hier uw bericht


    Naam

    E-mail

    Bericht