website statistics
Nieuws
© Piet de Wit 2020
Infinity e-Race System is de gemakkelijkste manier om je racefiets te transformeren in de meest intelligente elektrische fiets met een minimale toevoeging in gewicht. Geen schade aan de strakke lijnen van uw fiets. Het eerste elektrische systeem dat u helpt om fit te blijven en de kwaliteit van de training te verbeteren. Eenvoudig installatieproces waarvoor geen batterij-integratie nodig is. De fiets wordt conventioneel teruggedraaid door de batterij te verwijderen, waardoor de gewichtstoename alleen tot 1,5 kg daalt. Wolf in schaapskleren Met de motor in de achternaaf, de batterij perfect gecamoufleerd in de bidonhouder en de enige twee verbindingskabels voor het Infinity Control-systeem, zou niemand denken dat uw racefiets waarop het e-Race-systeem is gemonteerd een elektrische fiets is die u ondersteunt met 250W. Je fiets blijft stijlvol terwijl hij elektrisch is. Rijd en train met sterkere fietsers Sterkere fietsers zijn nu uw metgezellen. Ongeacht hoe moeilijk de routes zijn met de Power-modus van Infinity, u kunt deelnemen aan elke groep en dezelfde training krijgen terwijl u een vaste motorassistentie krijgt in termen van watts en niet de snelheid. Je zult in staat zijn om te gaan met de snelheid van de groep, maar zult alle beklimmingen, verandering in wind en terrein voelen zoals fietsers zonder hulp.
Eenvoudige 1, 2, 3 installatie Je kunt je geen eenvoudiger installatieproces voorstellen: de achterwielnaaf wordt vervangen door de motor, de batterij wordt in de bestaande bidonhouder geplaatst en de motor wordt verbonden met de batterij met twee kabels met de module Infinity Control System in het midden. Geen schade aan de strakke lijnen van uw racefiets.
Gewicht doet ertoe Ultralight E-Race-systeem bevat onderdelen voor extra licht. Het totale extra gewicht van uw racefiets is slechts 2,7 kg met het Battery Pack 250-systeem gemonteerd. De batterij is niet geïntegreerd en kan gemakkelijk worden weggenomen. Wil je jezelf trappen, geen probleem - laat de batterij thuis, nu is het slechts 1,5 kg extra aan het originele gewicht van je fiets.
Fitness Focus E-bike die je fit houdt Alle rijmodi zijn fitnessgericht. Onder de standaard Power-modus biedt de motor een vaste ondersteuning in termen van watts en niet de snelheid. Het assistentieniveau kan op elk moment worden aangepast, maar binnen hetzelfde ondersteuningsniveau moet de fietser zelf meer trappen om het hoofd te bieden aan veranderende omstandigheden die hem beletten dezelfde snelheid te handhaven, zoals wind, heuvels, verandering van terrein. .
Technologie van de toekomst Geavanceerde besturing via app Volledige controle over de fiets via de smartphone-app met een hoge mate van personalisatie. Kies uit vooraf ingestelde rijmodi of pas de hulp aan volgens uw behoeften. Houd de batterijstatus, verbrande calorieën, snelheid, hartslag, hoogtewinst en andere parameters in de gaten. Navigeer met de ingebouwde kaarten, bewaar en deel je ritten met Infinity Ride Club.
Cardio Assist Heart Rate = Level Assist Hoe hoger je hartslag, des te meer hulp krijg je van de motor - zo functioneert de cardio-rijmodus. Het is mogelijk om de maximale hartslag te kiezen die niet mag worden overschreden, of een hartslagzone waarbinnen de hartslag moet blijven tijdens de rit en de motor zal dienovereenkomstig worden aangepast. Niet alleen handig voor mensen met hartaandoeningen, maar het is ook de meest efficiënte modus voor training.
Compleet gespaakt achterwiel incl. kleine accu € 2000,00 Set met een extra voorwiel € 2250,00 Grotere accu heeft een meerprijs van € 150,00
SYNAPSE Carbon E-Road Infinity
Gewicht 11 Kg en ondersteuning tot 32 km/h max. Voor meer informatie zie onze Uitgevoerd met: Shimano Ultegra DT SWISS R-511 wielset
Compleet € 4299,00