website statistics
Nieuws
© Piet de Wit 2020
Kleur: Iron Gray
X Speed HÈT ALTERNATIEF VOOR DE AUTO 600 Watt motor die echt 45 km/u haalt 2.5 display + Klever app + USB-poort Voor- & zadelpenvering 850 Wh batterij EU Typegoedkeuring volgens de laatste voorschriften Verplichte RDW keuring 100,00
Je houdt van een mooie, snelle e-bike die heerlijk rijdt. Dan is de Klever X Speed de e-bike die je zoekt. Want je vindt ook goede kwaliteit en stijl belangrijk. Toch? En je bent er nu echt wel klaar mee om steeds weer in de file te staan voor maar 22 km naar je werk. En het lijkt erger te worden met die file.. De Klever X Speed hispeed e-bike is een droom. De 600W stille motor brengt je makkelijk naar 45 km/h. Het frame van de Klever X is echt stijf, en de 27,5 inch velgen met Super Moto X banden, geven je het rijgevoel van een "high performance road bike". De 570W accu en de mogelijkheid om, in een speciale Ortlieb accu tas, een tweede accu mee te kunnen nemen wanneer je deze nodig denkt te hebben, neemt je eventuele zorgen over het hebben van voldoende actieradius ook nog eens helemaal weg.
850 Wh 50-110km
Een van de meest aantrekkelijke aspecten van de Klever X Speed hispeed e-bike is dat hij zo 'clean' is. Alle kabels lopen zoveel mogelijk door de stuurpen en het frame. De accu is ingenieus geïntegreerd in het midden van het frame, en daarmee van de fiets, en is op deze manier een vanzelfsprekend onderdeel van deze snelle elektrische fiets geworden. In combinatie met de geweldige rijeigenschappen is de Klever X Speed hierdoor in het segment speed pedelecs een top vertegenwoordiger van een nieuwe generatie hi- speed e-bikes.
Natuurlijk heeft de Klever X Speed hydraulische schijfremmen en een verende voorvork voor je veiligheid en comfort. En het is natuurlijk leuk om te weten dat de Klever X Speed een energie regenererende functie heeft die de mogelijkheid biedt om de accu weer op te laden als je een flink stuk bergafwaarts gaat.
Connectivity and more Download the Connectivity App from the App Store, and connect your iPhone via Bluetooth with the LCD display. NEW Klever GPS kit The Klever GPS kit gives you a larger SAFER "at a glance" dashboard while riding. So, get MORE of the information you really want. Just login and sinc up. Track your bike with the GPS hardware Hardware is the key to obtaining more data, the module receives GPS location, and transmits data through mobile data networks across the EU. To conclude.. The electronic theft alarm and motor lock are almost 'must' features for you as car lover.
Range indicaties De tabel geeft realistische informatie voor vergelijkbare omstandigheden bij: 360/570/850Wh volle batterij Buitentemperatuur tussen de 12 en 30 graden Celsius Vlakke route Totaal gewicht tussen de 95 en 105 kg (fietser tussen de 70 en 80 kg) Zachte wind
570 Wh30-80km 850 Wh50-110km
vanaf € 5599,00
€ 5599,00
Iron Grey en Dark Grey voorraad
Iron Grey - Black maat M in voorraad met 850 wH
€ 5599,00
Maat L in voorraad
Voor hoge snelheden goedgekeurde banden De X Speed is uitgerust met Schwalbe Super Moto X-banden, gemaakt om u de grip, ophanging en het comfort te bieden die u nodig hebt voor een veilige rit op hoge snelheden. Deze banden zijn gecertificeerd voor snelle e-bikes in Europa en zijn voorzien van verschillende lekbeschermingstechnologieën die zorgen voor een zorgeloze en onderhoudsvriendelijke rijervaring. Als u regelmatig koud weer en ijzige wegen tegenkomt, kun je de fiets upgraden met banden die zijn geoptimaliseerd voor fietsen in winterse omstandigheden.
Klever X-Speed
Klever X-speed model 2018 600W motor 850 Wh Accu Framemaat: L * Excl RDW keuring 100,00
Nu € 3999,00*
X Speed
Hét alternatief voor de auto High-power 600W motor voor 45 km/u snelheid Groot bereik 850 Wh accu Extra comfort door RockShox voorvering Rem beter met dubbele zuigerremklauwen Veiliger met achterremlicht en krachtig groot- en dimlicht Model 2020 - kleurr: Red (metalic gloss)
Je houdt van een mooie, snelle e-bike die heerlijk rijdt. Dan is de Klever X Speed de e-bike die je zoekt. Want je vindt ook goede kwaliteit en stijl belangrijk, toch? En je bent er nu echt wel klaar mee om steeds weer in de file te staan voor maar 22 km naar je werk. En het lijkt erger te worden met die file.. De Klever X Speed high-speed e-bike is een droom. De 600W stille motor brengt je makkelijk naar 45 km/u. Het frame van de Klever X is echt stijf, en de 27.5 inch velgen met Super Moto X banden, geven je het rijgevoel van een "high performance road bike". De 850W accu en de mogelijkheid om, in een speciale Ortlieb accutas, een tweede accu mee te kunnen nemen wanneer je deze nodig denkt te hebben, neemt je eventuele zorgen over het hebben van voldoende actieradius ook nog eens helemaal weg.
€ 5.999,00*
X Speed Pure Pure Sport Ontworpen om snel te zijn Alles aan deze fiets is ontworpen om snel te zijn en biedt altijd een gecontroleerde en veilige rit. Met een 600 W motor is de X Speed Pure onze krachtigste fiets, waardoor het gemakkelijk is om de maximale ondersteunde snelheid van 45 km/h te bereiken. Hij wordt geleverd met een 570Wh accu, maar heeft de optie om te upgraden naar een 850Wh accu. Bovendien is er de mogelijkheid om, in een speciale Ortlieb tas, een tweede accu mee te nemen wanneer je deze nodig denkt te hebben om je eventuele zorgen over het hebben van voldoende actieradius helemaal weg te nemen. De power en de actieradius van de X Speed Pure maken het een echt alternatief voor uw auto bij dagelijks woon-werkverkeer en het perfecte elektrisch rijden voor fietsliefhebbers.