100% Nederlandse kwaliteit

Premium kwaliteit en service sinds 1974. Ontworpen én handgemaakt in Nederland. Koga richt zich met zijn assortiment op de veeleisende fietser, die bereid is te betalen voor kwaliteit. Tot 2010 werden de fietsen geproduceerd onder de merknaam Koga-Miyata in verband met een samenwerking tot circa 1990 met de Japanse framebouwer Miyata.

man met e-bike voor kantoor

E-bikes

jongen op een stadsfiets

Stadsfietsen

strandfietsers

Strandfietsen

Maak kennis met het team dat gaat voor goud

 

Voor de Olympische Spelen in Beijing ontwikkelde KOGA voor Theo Bos al een speciale fiets, de Kimera. Nu worden de nieuwe – specifiek op iedere renner afgestemde – baanfietsen voor de hele selectie ontworpen en ontwikkeld. De renners en staf van de nationale baanselectie vervullen een actieve rol bij de realisatie van de nieuwe fiets. Het project is in maart 2017 gestart met een co-creatie sessie waarin de wensen en inzichten van de renners dienden als input. “Super inspirerend om samen met engineers en designers te kunnen werken aan de optimale fiets”, aldus baansprinter Jeffrey Hoogland (meervoudig Europees kampioen). 

Maar voor het zover is moet er nog veel worden gedaan. KOGA werkt in dit project ook samen met partners Pontis Engineering en Actiflow. “Wij geloven in een holistische aanpak waarbij de fiets als geheel en in samenhang met de bereider geperfectioneerd wordt.”, zegt Mark Dorlandt, projectleider bij KOGA. “Wij denken dat in de integratie tussen het frame en de componenten, waaronder de cockpit (stuur en voorbouw), zadelpen en wielen nog veel winst te halen is.” Daar komen ook de onderzoekers van de TU Delft om de hoek kijken. 

Bekijk ook andere topmerken

Naast het Nederlandse Koga heeft Piet de Wit velen andere topsegment fietsen in haar assortiment. Elke fiets kan bij ons volledig custom worden gebouwd. Plan daarvoor eerst een bikefitting in. Dat is een uitgebreide meting van je lichaam. Na een bikefitting zit je met een betere houding op een fiets. Dat vermindert klachten en andere vervelende effecten. De meting vind plaats in onze speciaalzaak in Wormerveer.

Bianchi logo
Titici logo
Cipollini logo
Cannondale logo
Specialized logo
Santa Cruz logo
Klever logo
Cervelo logo
Giant logo
Wilier logo
BMC logo
Santos logo

Neem contact op met onze Koga specialist

Wil je meer weten over Koga fietsen of heb je een technische vraag? Raadpleeg de Koga fietsspecialisten van Piet de Wit. Stuur een e-mail naar info@pietdewit.nl of vul hieronder het formulier in.

    Schrijf hier uw bericht

    Naam

    E-mail

    Bericht