website statistics
Nieuws
© Piet de Wit 2020
€ 8299,00
Turbo Levo Expert
Kleur: Spruce/Sage Green
Turbo Levo Comp
€ 6199,00
De Turbo Levo Expert Carbon werpt een serieus gewicht af met zijn geavanceerde carbon frame dimensie en biedt een hoog niveau van technische mogelijkheden met een FOX 36-vork en DPS-schok. De Turbo Levo Expert Carbon heeft een geavanceerd carbon frame en biedt een hoog niveau van technische mogelijkheden met een FOX 36-vork en DPS-schok. De Turbo Levo is een volwaardige progressieve trailfiets. Met een vergroot bereik, een laag zwaartepunt en een korte chain stays. Daarnaast is de hoek van het balhoofd verlaagd voor meer zelfverzekerdheid in de afdalingen. Verder is de hoek van het zadel aangepast om de klimefficiëntie te verbeteren. De 2.1-motor van Specialized versterkt uw trapinvoer met een verbluffende 410%. En de M2-batterijen bieden u veel bereik. Via de Mission Control-app kunt u de batterij beheren, zodat uw batterij net zo lang meegaat als u nodig hebt. Meer kracht, meer kilometers per rit, meer plezier.
• Carbon/M5 aluminium sidearm frame weegt minder en verhoogt de controle toe. • Soepelste en de krachtigste motor op de markt. • FOX 36 Perfomance voorvork. • FLOAT DPS-suspension met 150 mm veerweg. Hoe leveren we het best mogelijke voor uw geld? Zo hebben we serieus het gewicht kunnen verlagen door te kiezen voor een frame van carbon met de toevoeging van een M5 premium aluminium legering aan de achterkant. Waardoor de Levo Expert niet alleen lichtgewicht maar ook stijf en responsief is. Deze fiets is ontworpen voor een sportief gebruik. De Levo heeft een lage trapas, lange bovenbuis en korte achtervork. Ook de kinematica van het frame is aangepast om de vering soepeler te maken. De FOX FLOAT DPS Performance biedt tot 150 mm veerweg. Verder biedt de 36 Performance-vork van FOX een flexibele bediening en soepele slag waar de 36 mm. Evenals on-the-fly tuning dankzij de micro-instelbare compressiedemper. De specifieke Specialized 2.1-motor vertegenwoordigt het toppunt van e-bike motortechnologie. Deze nieuwe motor is efficiënter, 15% kleiner en 11% lichter dan zijn voorganger. Het heeft vele andere functies die geen enkele andere e-bike heeft, zoals directe inschakeling, fantastisch warmtebeheer, een dubbel vrijloopontwerp dat de versnellingsbak uitschakelt wanneer u op topsnelheid komt, en een stille, soepele en consistente uitvoer – zelfs bij maximale kracht. De Turbo Connect Unit (of “TCU”) van de Levo is meer dan alleen een “aan-uit” -knop. Het is de brain van de fiets. Het toont uw batterijniveau en ondersteuningsmodus. Communiceert ook, via ANT + / Bluetooth®, met ons optionele stuurscherm om nog meer informatie van de rit weer te geven. De nieuwe Specialized M2-serie batterij van deze Turbo heeft een capaciteit van 700 Wh, die uw bereik met maar liefst 40% vergroot. De batterij naadloos in het frame geïntegreerd en is gemakkelijk te verwijderen met een inbussleutel.
De Turbo Levo Comp is ontworpen als een echte trailfiets. Het heeft de geometrie, kinematica en eigenschappen van onze nieuwste trailfietsen. Maar met de toonaangevende technologie die je de mogelijkheid geeft om meer trails te rijden. Een nieuwe motor, een nieuwe batterij. Ongelofelijk lichtgewicht frame en meer. De Turbo Levo Comp is ontworpen als een echte trailfiets. Het heeft de geometrie, kinematica en eigenschappen van onze nieuwste trailfietsen. Maar met de toonaangevende technologie die je de mogelijkheid geeft om meer trails te rijden. Een nieuwe motor, een nieuwe batterij. Ongelofelijk lichtgewicht frame en meer. Een volwaardige progressieve trailfiets. We hebben het bereik vergroot, het lage zwaartepunt gehandhaafd en de chain stays mooi en kort gehouden. Vervolgens de hoek van het balhoofd verlaagd voor meer zelfverzekerdheid in afdalingen. De hoek van het zadel aangepast om de klimefficiëntie te verbeteren. De Specialized 2.1-motor van de Levo versterkt uw trapinvoer met een verbluffende 410%. Zijn M2-batterijen bieden u veel meer bereik. Bovendien kunt u via de Mission Control-app de batterij beheren, zodat uw batterij net zo lang meegaat als u nodig hebt. Meer kracht, meer kilometers per rit, meer plezier. • M5-aluminium zijarm frame biedt uitstekende rijkwaliteit en controle. • Soepelste, krachtigste motor op de markt. • 150 mm vering voor en achter, met dank aan RockShox
Turbo Levo
€ 4799,00
Turbo Levo Hardtail
€ 2599,00
De Turbo Levo Hardtail heeft alles wat een snelle 29er leuk en efficiënt maakt … en maakt het dan nog beter Hoe? Door het toepassen van de Turbo technologie. Zijn 1.2 E- motor geeft u een krachtig en natuurlijk gevoel bij al uw trapinspanningen. Deze fiets is gebouwd om je tocht te versnellen, zonder daarbij extra inspanningen te leveren. Deze Hardtail biedt net als onze andere trail-fietsen snelheid en wendbaarheid. Een perfecte pasvorm, ultrakorte chain stays voor wendbaar rijgedrag. Ook een lage trapas waardoor het voelt alsof de fiets aan het pad vastgelijmd is. Het voelt als een geweldige mountainbike voor alle omstandigheden. De 1.2 E motor van de fiets voegt soepel en stil vermogen toe aan uw pedalen en maakt klimmen op de steilste paden vrijwel moeiteloos. Bovendien kunt u dat vermogen aanpassen om accu inhoud te besparen en de meeste kilometers te halen uit elke rit. Onze custom motoren zorgen direct voor vermogen op het moment dat u het nodig hebt en constante kracht over uw gehele trapfrequentiebereik. Eigenschappen: • M5 premium aluminium frame is licht maar sterk, behendig en toch zelfverzekerd. • Soepele, natuurlijke krachtondersteuning dankzij onze aangepaste motoren en software. • SR Suntour XCM32 29 met 100 mm vering.
De nieuwe Turbo Levo met meest geavanceerde E-MTB frame, motor en batterijtechnologie voor zoveel mogelijk rijders. Een geavanceerde M5 aluminium frame en de soepelste en krachtigste motor die op de markt is. De nieuwe Turbo Levo heeft het meest geavanceerde E- MTB frame, motor en batterijtechnologie voor zoveel mogelijk rijders. Het geavanceerde M5 aluminium frame en de soepelste en krachtigste motor die er op de markt is. Gecombineerd met de meest waardevolle aandrijf-, suspension- en remcomponenten die er beschikbaar zijn. Het resultaat is een fiets die duurdere E-MTB’s laat blozen. De Turbo Levo is een volwaardige progressieve trailfiets. Door de chain stays mooi en kort gehouden en het zwaartepunt laag te houden is de fiets erg wendbaar. Ook is de hoek van het balhoofd verlaagd voor meer zelfverzekerdheid in afdalingen. Verder is de hoek van het zadel aangepast om de klimefficiëntie te verbeteren. Door de krachtige en soepele 2.1-motor van Specialized versterkt de Levo uw trapinvoer met een verbluffende 410%. De M2-batterijen bieden u veel meer bereik. Via de Mission Control-app kunt u de batterij beheren, zodat uw batterij net zo lang meegaat als u wenst. Meer kracht, meer kilometers per rit meer plezier. • M5-aluminium zijarm-frame biedt uitstekende rijkwaliteit en controle. • Soepelste, krachtigste motor op de markt. • 150 mm vering voor en achter, met dank aan RockShox.
Framemaat L in voorraad
Framemaat L in voorraad
Framemaat L in voorraad
Framemaat L in voorraad