Puur Hollands

Santos is een klein en onafhankelijk fietsmerk met passie voor fietsen en een grote liefde voor kwaliteit. Wat begon in een schuurtje in Lisse is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar een team van zo’n 20 fietsliefhebbers dagelijks werkt aan de fietsdromen van Santos klanten. Ze hebben een eigen R&D afdeling met fietsgekke toptechneuten. En je vindt er geen lopende-band-productie. Elke monteur heeft zijn eigen werkbank en bouwt een fiets in z’n geheel op.

man met e-bike voor kantoor

E-bikes

jongen op een stadsfiets

Stadsfietsen

Jouw Santos in je eigen kleur

Elke Santos kan volledig custom worden opgebouwd. De Rohloff- en Son-naven zijn er in 6 kleuren, net als de Pinion versnellingsbox. De frames worden in meer dan 50 kleuren gespoten en voor de logo’s heb je de keuze uit 14 letterkleuren.

santos frame kleuren

Bekijk ook andere topmerken

Naast het Nederlandse Santos heeft Piet de Wit velen andere topsegment fietsen in haar assortiment. Elke fiets kan bij ons volledig custom worden gebouwd. Plan daarvoor eerst een bikefitting in. Dat is een uitgebreide meting van je lichaam. Na een bikefitting zit je met een betere houding op een fiets. Dat vermindert klachten en andere vervelende effecten. De meting vind plaats in onze speciaalzaak in Wormerveer.

Bianchi logo
Titici logo
Cipollini logo
Cannondale logo
Koga logo
Santa Cruz logo
Klever logo
Cervelo logo
Giant logo
Wilier logo
Specialized logo
BMC logo

Neem contact op met onze Santos specialist

Wil je meer weten over Santos fietsen of heb je een technische vraag? Raadpleeg de Santos fietsspecialisten van Piet de Wit. Stuur een e-mail naar info@pietdewit.nl of vul hieronder het formulier in.

    Schrijf hier uw bericht

    Naam

    E-mail

    Bericht