website statistics
Diensten
© Piet de Wit 2020
Specialized Men's S-Works Tarmac Disc
€ 7499,00
Als je altijd en overal snel wilt gaan, dan is dit je fiets. Dit is een fiets die zich evengoed thuis voelt in een touretappe als in een toertocht, en dankzij het compleet nieuwe ontwerp, uitstekende aerodynamische eigenschappen en - uiteraard - schijfremmen, is onze 'meest complete racefiets' nog completer geworden. Om het gewicht van de S-Works Tarmac Disc zo laag mogelijk te krijgen, hebben we gebruik gemaakt van geavanceerde optimalisatie software uit de ruimtevaartindustrie. Hiermee hebben we de lay-up van onze nieuwe FACT 12r carbonvezels naar een ongekend hoog niveau weten te tillen. Dankzij deze geavanceerde technieken hebben we bijna 200 gram aan gewicht kunnen besparen. Je leest het goed: een frame dat maar liefst 20% lichter is geworden - het perfecte recept om een nieuw PR te pakken op die ene heuvel. Ultegra Di2 Disc 8070 Ultegra Carbon wielset S-Works power zadel Ritchy Carbon stuurbocht en stuurpen Speedplay pedalen
Men's S-Works Tarmac Disc – Sagan Collection LTD
Als je altijd en overal snel wilt gaan, dan is dit je fiets. Dit is een fiets die zich evengoed thuis voelt in een touretappe als in een toertocht, en dankzij het compleet nieuwe ontwerp, uitstekende aerodynamische eigenschappen en - uiteraard - schijfremmen, is onze 'meest complete racefiets' nog completer geworden. Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde rijprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. De S-Works FACT 12r frameset biedt de ideale mix tussen lichtgewicht en stijfheid. S-Works FACT full carbon vork met tapered vorkbuis voor meer zijdelingse stijfheid en scherpere stuureigenschappen. We hebben onze ontzettend stijve en lichtgewicht S-Works carbon crankset hebben gecombineerd met een tweezijdige vermogensmeter. Het is de lichtste (440g/172.5mm) en meest nauwkeurige tweezijdige vermogensmeter op de markt.
€ 10.999,00
De Shimano Dura-Ae Di2 groepset levert uitmuntende schakelprestaties, perfect te doseren remvermogen en zorgt ervoor dat het totaalgewicht van de Venge zo laag mogelijk blijft. Shimano's Dura-Ace Di2 group offers exceptionally crisp shifts, smooth braking modulation, and it keeps the overall weight of the Venge at an absolute minimum. De Roval CLX 64 Disc wielen zijn niet alleen de snelste wielen de we ooit hebben getest, maar ze presteren ook uitstekend bij zijwind, waardoor ze onder alle omstandigheden uitblinken. The Roval CLX 64 disc wheels aren't only the fastest wheels we've tested, but they perform extremely well in crosswinds, so they're perfect for all conditions.
S-Works Venge
Kleur:Satin Black/Silver Holo/Clean Kleur: Dark Teal/Charcoal
€ 11.299,00
Framemaat 56 en 58 cm in voorraad
S-Works Epic AXS
Met meer titels op het Wereldkampioenschap, Olympische medailles en Cape Epic-overwinningen dan iemand kan tellen, is de S-Works Epic echt de snelste XC-fiets ter wereld. We hebben de fiets nu nog sneller gemaakt met de geavanceerde, draadloze, elektronische componenten van de XX1 Eagle AXS-SRAM groep. Tijdens het trappen in zware omstandigheden ... elke rit op de S-Works Epic AXS is net zo snel en precies als de fiets zelf. Lees meer... U kijkt naar de snelste, best hanteerbare XC-fiets die er is. Ons S-Works FACT 12-r carbon frame biedt de perfecte combinatie van stijfheid, sterkte en gewicht. We hebben het geavanceerde frame gecombineerd met een progressieve geometrie, innovatieve Brain Shock-technologie en 100 mm veerweg. Eindresultaat? Verbluffende efficiëntie en snelheid. Een topfiets verdient een topvork. We hebben de S- Works Epic AXS uitgerust met een aangepaste, Brain- uitgeruste, RockShox SID WC-vork, met een volledig carbon bovenwerk, aanpasbare Brain Fade en aangepaste offset. Licht en soepel. Het maakt niet uit onder welke omstandigheden, remmen en schakelen gaat zonder moeite. SRAM's topklasse XX1 Eagle AXS-groep bepaalt de standaard met een uitstekende levensduur van de batterij en uitstekende prestaties.
€ 10.499,00
Framemaat 58 cm in voorraad
Specialized S-WORKS VENGE
€ 11.299,00
We zijn niet tevreden met een tweede plaats. Waarom denk je dat we onze eigen Win Tunnel hebben en de woorden "Aero is everything" bijna heilig zijn voor ons? We leven en ademen aero, omdat we weten dat aerodynamische optimalisatie de beste manier is om jou sneller te maken. En deze filosofie is nog nooit zo belangrijk geweest als met de nieuwe Venge. Met acht seconden snelheidswinst ten opzichte van de ViAS, is het niet alleen de meest aerodynamische fiets, maar ook 460 gram lichter. Dit is de nieuwe vorm van snelheid. De Shimano Dura-Ae Di2 groepset levert uitmuntende schakelprestaties, perfect te doseren remvermogen en zorgt ervoor dat het totaalgewicht van de Venge zo laag mogelijk blijft. Shimano's Dura-Ace Di2 group offers exceptionally crisp shifts, smooth braking modulation, and it keeps the overall weight of the Venge at an absolute minimum. De Roval CLX 64 Disc wielen zijn niet alleen de snelste wielen de we ooit hebben getest, maar ze presteren ook uitstekend bij zijwind, waardoor ze onder alle omstandigheden uitblinken. The Roval CLX 64 disc wheels aren't only the fastest wheels we've tested, but they perform extremely well in crosswinds, so they're perfect for all conditions.
S-Works Epic AXS
Framemaat L wit in voorraad
Framemaat 58 cm in voorraad
Framemaat 58 cm in voorraad