Innovate or die

Specialized werd in 1974 opgericht door Mike Sinyard en maakte oorspronkelijk de Allez koersfiets en de Saquoia toeringfiets. In 1981 bracht het bedrijf als eerste een mountainbike voor het grote publiek op de markt: de Stumpjumper. Specialized is de onderneming die op de fietsenmarkt met innovaties kwam zoals het drie-spaaks triatlonwiel (in samenwerking met Dupont) en de Brain-shock; een full-suspension veersysteem (in samenwerking met Fox Racing Shocks). Het motto van het bedrijf is “Innovate or die” (innoveer of ga ten onder).

null

Racefietsen

null

Gravelbikes

null

Vakantiefietsen

null

E-bikes

null

Strandfietsen

null

Mountainbikes

turbo vado e-bike

Met Smart Control kunt u de motorondersteuning aanpassen, terwijl u met Tune de motoreigenschappen kunt aanpassen, zoals de versnellingsrespons en de modusinstellingen. Diagnose geeft u onmiddellijk een overzicht van uw motor en batterij, terwijl Ride uw ritten kan opnemen, analyseren en automatisch upload naar populaire platforms van derden, zoals STRAVA.

Bekijk ook andere topmerken

Naast het Amerikaanse Specialized heeft Piet de Wit velen andere topsegment fietsen in haar assortiment. Elke fiets kan bij ons volledig custom worden gebouwd. Plan daarvoor eerst een bikefitting in. Dat is een uitgebreide meting van je lichaam. Na een bikefitting zit je met een betere houding op een fiets. Dat vermindert klachten en andere vervelende effecten. De meting vind plaats in onze speciaalzaak in Wormerveer.

Bianchi logo
Titici logo
Cipollini logo
Cannondale logo
Koga logo
Santa Cruz logo
Klever logo
Cervelo logo
Giant logo
Wilier logo
BMC logo
Santos logo

Neem contact op met onze Specialized specialist

Wil je meer weten over Specialized fietsen of heb je een technische vraag? Raadpleeg de Specialized fietsspecialisten van Piet de Wit. Stuur een e-mail naar info@pietdewit.nl of vul hieronder het formulier in.

Schrijf hier uw bericht


Naam

E-mail

Bericht