Waarom koop je een fiets bij Piet de Wit?

Piet de Wit staat voor topkwaliteit heren- en damesfietsen. Onze speciaalzaak in Wormerveer biedt ruimte aan 2200 m2 showroom en een technische werkplaats. Het assortiment bestaat uit racefietsen, mountainbikes, e-bikes, strandfietsen, gravelbikes, stadsfietsen en vakantiefietsen voor de amateur en de professional. Het is ook mogelijk om je bestaande fiets bij ons in te ruilen. Daarnaast is er een ruime keuze in eersteklas fietskleding, fietsschoenen, fietshelmen, en sportvoeding.

goal

100 jaar ervaring

Met méér dan 100 jaar ervaring is Piet de Wit dé specialist in professionele fietsen, onderdelen voor fietsen en accessoires.

medal

Deskundig advies

Onze medewerkers zijn technisch zéér deskundig en kunnen u van gedegen persoonlijk advies voorzien.

experience

Topsegment merken

We hebben velen topmerken op voorraad voor de veeleisende gebruiker. De meeste fietsen zijn direct leverbaar.

crown

Hofleverancier

Piet de Wit is hofleverancier. Deze bedrijven moeten minimaal honderd jaar oud zijn en de ondernemer van onbesproken gedrag.

good

Specialist in speciaal

Bijzondere Italiaanse merken, innovatieve materialen en de nieuwste technieken. Wij beoordelen alles kritisch en testen het zelf.

chain

Breed èn diep assortiment

Wij kiezen bewust voor een aantal topmerken en nemen daarvan een brede productlijn op in ons assortiment.

Titici logo
Pinarello

Dé fietsspecialist van Nederland

In onze splinternieuwe 2200 m2 showroom vind je topsegment racefietsen, e-bikes, strandfietsen, gravelbikes, mountainbikes, stadsfietsen en vakantiefietsen. Elke fiets kan volledig custom worden gebouwd. Bezoek onze speciaalzaak in Wormerveer voor advies op maat.

Technische werkplaats met méér dan 100 jaar aan vakkennis

 

Onze technische werkplaats wordt bemand door fietsspecialisten en monteurs die elk detail over je fiets weten. Van het wisselen van een band tot het vervangen van een complete groepset.

Heb je een technische vraag? Bezoek onze speciaalzaak in Wormerveer. We zijn gevestigd in Shoppingcenter Noorderveld. Ook voor reparaties en advies kun je bij ons terecht.

showroom piet de wit wormerveer

Neem contact op met een fietsspecialist van Piet de Wit

Wil je meer weten over ons assortiment fietsen of heb je een technische vraag? Raadpleeg de fietsspecialisten van Piet de Wit. Stuur een e-mail naar info@pietdewit.nl of vul hieronder het formulier in.

    Schrijf hier uw bericht


    Naam

    E-mail

    Bericht