website statistics
ssdfsf
Diensten
© Piet de Wit 2020
Het extreem lichte S-Works Power zadel is voorzien van stijve FACT carbon schaal en zadelrails. Het Body Geometry ontwerp is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en helpt bij superieure prestaties in een agressieve zitpositie. Het ‘Body Geometry Channel’ heeft bewezen te zorgen voor een maximale bloeddoorstroming en de lichtst mogelijke padding zorgt in combinatie met de zitbotondersteuning voor urenlang comfort. Het gepatenteerde Body Geometry ontwerp werd in het lab getest om de bloedtoevoer naar de gevoelige lichaamsdelen te garanderen. De flexibiliteit van de FACT™ carbon zadelschaal is speciaal getuned voor optimale ondersteuning en comfort. Lichtgewicht en ondersteunende PU vulling voor meer comfort tijdens lange ritten. Ultralichte en sterke oversized FACT™ carbon zadelrails. Stevig, lichtgewicht en waterbestendig zadeldek. Level 1 padding: Laagste level van ondersteuning voor de meest directe connectie met de fiets. SWAT-compatibele bevestigingspunten aan de onderzijde van het zadel. Maat 143mm / Gewicht 159g Maat 155mm / Gewicht 161g Let op: De oversized 7x9mm carbon zadelrails kan niet gebruikt worden met zadelpennen die enkel geschikt zijn voor 7mm ronde zadelrails.
Dit competitieve en stijve racezadel is voorzien van een FACT carbon schaal en zo gevormd dat het je perfect ondersteunt in een positie waarin je zowel optimale krachtoverbrenging als comfort ervaart terwijl je druk zet op de concurrentie. Het Body Geometry zadel is ontwikkeld voor een maximale bloedtoevoer tijdens het rijden. Het gepatenteerde Body Geometry ontwerp werd in het lab getest om de bloedtoevoer naar de gevoelige lichaamsdelen te garanderen. De flexibiliteit van de FACT™ carbon zadelschaal is speciaal getuned voor optimale ondersteuning en comfort. Ultralichte en sterke oversized FACT™ carbon zadelrails. Level 2 padding: Gemiddelde padding voor gevoel met de fiets en extra comfort. Maat 143mm / Gewicht 134g Maat 155mm / Gewicht 137g Let op: De oversized 7x9mm carbon zadelrails kan niet gebruikt worden met zadelpennen die enkel geschikt zijn voor 7mm ronde zadelrails.
SPECIALIZED S-WORKS ROMIN EVO
Black Black
€ 269,90
€ 269,90
SPECIALIZED S-WORKS POWER
SPECIALIZED S-WORKS PHENOM
Black
Dit lichte mountainbikezadel is voorzien van een FACT carbon schaal voor de beste wedstrijdprestaties. Met een afgeronde achterkant zodat je er niet achter blijft haken en de perfecte hoeveelheid padding, is de S- Works Phenom klaar voor ritten die de hele dag duren. Het gepatenteerde Body Geometry ontwerp werd in het lab getest om de bloedtoevoer naar de gevoelige lichaamsdelen te garanderen. Extra EVA vulling voor meer comfort tijdens lange ritten. Extra gladde panelen op de voor- en achterzijde van het zadel om trapefficiëntie te verbeteren. De flexibiliteit van de FACT™ carbon zadelschaal is speciaal getuned voor optimale ondersteuning en comfort. Ultralichte en sterke oversized FACT™ carbon zadelrails. Level 2 padding: Gemiddelde padding voor gevoel met de fiets en extra comfort. Maat 143mm / Gewicht 153g Maat 155mm / Gewicht 165g Let op: De oversized 7x9mm carbon zadelrails kan niet gebruikt worden met zadelpennen die enkel geschikt zijn voor 7mm ronde zadelrails.
€ 279,90
Ons meest prestigieuze racezadel. Dit slanke en minimalistische zadel is super licht en stijf en voorzien van een FACT carbon schaal. Het vlakke profiel en de dunne vulling ondersteunen explosieve sprints. Het gepatenteerde Body Geometry ontwerp werd in het lab getest om de bloedtoevoer naar de gevoelige lichaamsdelen te garanderen. De flexibiliteit van de FACT™ carbon zadelschaal is speciaal getuned voor optimale ondersteuning en comfort. Ultralichte en sterke oversized FACT™ carbon zadelrails. Extra gladde panelen bij de neus van het zadel voor meer trapefficiëntie. Level 2 padding: Gemiddelde padding voor gevoel met de fiets en extra comfort. Maat 143mm / Gewicht 155g Maat 155mm / Gewicht 165g Let op: De oversized 7x9mm carbon zadelrails kan niet gebruikt worden met zadelpennen die enkel geschikt zijn voor 7mm ronde zadelrails.
SPECIALIZED S-WORKS S-Works Toupé
Black
Brooks Fietszadel C13 Cambium Carbon
Brooks C13 Cambium De Brooks C13 Cambium is het sportiefste zadel uit de Brooks Cambium lijn. De Brooks Cambium C13 is smal en licht met een carbon rails. Ideaal voor de racefiets of sportieve mtb. Het dek is waterafstotend en onderhoudsvrij. Kenmerken - 295 gram - Carbon rails van 7 x 9 mm - Aluminium klinknagels - Breedte 162 mm - Lengte 275 mm - Maximale gewicht berijder: 100 kg.
€ 200,00
€ 279,90
We hebben samen met ons team, atleten en u als Specialized liefhebber tijdens de voorjaarsklassiekers mogen genieten van een aantal hoogtepunten, zoals de overwinningen van Niki Terpstra in Parijs-Roubaix en Ellen van Dijk in de Ronde van Vlaanderen. Om dit te vieren, verrassen we u met gelimiteerde zadels die een ode zijn aan de voorjaarsklassiekers en de wielersport in het algemeen! De zadels luisteren naar de alleszeggende namen zoals 'Romin Cork', 'S-Works Toupé - Red is Faster' en 'Chicane Belgian Classic'. De Limited Edition zadels worden geleverd in een hoogwaardige houten box die naast het zadel in 143mm ook een leren stuurlint, twee stuurdoppen en een boekje met de achtergrond van het zadel bevat. Dit complete pakket kan van u zijn voor €349,- Wij hebben alleen de ‘Chicane Belgian Classic’ in voorraad. Heeft u interesse in dit zeer gelimiteerde zadel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.
Specialized 'Chicane Belgian Classic'
€ 349,00
Sella met “top”-design en structuur in 100% koolstof. Het model Full Carbon Lite is ontworpen voor wielrenners op zoek naar lichtheid en meer zitcomfort vergeleken met de smallere versies van de Carbon- lijn.De gebrevetteerde eigenschappen van Selle SMP, dat wil zeggen het vrije centrale kanaal, de originele neus in de vorm van arendsnavel en de verhoging van het achterste gedeelte, geven deze modellen een interessant aerodynamisch extraatje. De slogan "designed on your body" is voldoende om het zadel te beschrijven. Geschikt voor personen met bekken van gemiddelde breedte. Gewicht: 120 g Afmetingen: 273 x 135 mm Vulmateriaal: afwezig Ondervlak zadel: koolstofvezel Frame: koolstofvezel Aanbevolen op de Weg en Mountain Bike Aanbevolen voor de Maten: M - L - XL
€ 480,00
SELLE FULL CARBON LITE