Prologo logo
Selle SMP logo
Sportourer logo
SQ lab logo
Specialized logo

Selle SMP Full Carbon Lite

selle smp full carbon lite zadel

Sella SMP top-design en structuur in 100% koolstof. Het model Full Carbon Lite is ontworpen voor wielrenners op zoek naar lichtheid en meer zitcomfort vergeleken met de smallere versies van de carbon- lijn.De gebrevetteerde eigenschappen van Selle SMP, dat wil zeggen het vrije centrale kanaal, de originele neus in de vorm van arendsnavel en de verhoging van het achterste gedeelte, geven deze modellen een interessant aerodynamisch extraatje.

S-Works Romin Evo

s-works romin evo fietszadel

Dit competitieve en stijve racezadel is voorzien van een FACT carbon schaal en zo gevormd dat het je perfect ondersteunt in een positie waarin je zowel optimale krachtoverbrenging als comfort ervaart terwijl je druk zet op de concurrentie. Het Body Geometry zadel is ontwikkeld voor een maximale bloedtoevoer tijdens het rijden. De flexibiliteit van de FACT™ carbon zadelschaal is speciaal getuned voor optimale ondersteuning en comfort. Ultralichte en sterke oversized FACT™ carbon zadelrails.

S-Works Toupé Expert Gel

s-works toupé expert gel fietszadel

Dankzij de extra gel inserts combineert de Toupé Expert Gel de lichtgewicht, prestatiegerichte basis van de Toupé met net wat exta comfort. De Adaptive Edge basis en technologie, bieden het zadel de mogelijkheid om zich te vormen naar het lichaam van de rijder. Lichtgewicht en ondersteunend PU schuim met gel insert voor meer comfort tijdens lange ritten. Duurzame en lichtgewicht holle titanium rails. Stijve, met carbon versterkte schaal met flexibele Adaptive Edge technologie past zich aan je lichaam aan.

Specialized ‘Chicane Belgian Classic’

Specialized ‘Chicane Belgian Classic’ fietszadel

Een gelimiteerd zadel dat een ode is aan de voorjaarsklassiekers en de wielersport in het algemeen. De zadels luisteren naar de alleszeggende namen zoals ‘Romin Cork’, ‘S-Works Toupé – Red is Faster’ en ‘Chicane Belgian Classic’. De Limited Edition zadels worden geleverd in een hoogwaardige houten box die naast het zadel in 143mm ook een leren stuurlint, twee stuurdoppen en een boekje met de achtergrond van het zadel bevat. Dit complete pakket kan van u zijn voor €349,- Wij hebben alleen de ‘Chicane Belgian Classic’ in voorraad. Heeft u interesse in dit zeer gelimiteerde zadel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Prologo Scratch M5

prologo scratch m5 fietszadel

Scratch M5 is the new line of saddles that uses 4.0 technologies; innovative in terms of size, shape and ergonomics, they are suitable for many uses and disciplines (Road / Off Road), including the Triathlon. Thanks to the new design, size and ergonomic “T SHAPE”, SCRATCH M5 is suitable for man and woman. The size is 250 x 140mm and the weights vary depending by the model: the Nack version is only 155gr, while the Tirox version is 189gr.