Prologo logo
Selle SMP logo
Sportourer logo
SQ lab logo
Specialized logo

Selle SMP Full Carbon Lite

selle smp full carbon lite zadel

Sella SMP top-design en structuur in 100% koolstof. Het model Full Carbon Lite is ontworpen voor wielrenners op zoek naar lichtheid en meer zitcomfort vergeleken met de smallere versies van de carbon- lijn.De gebrevetteerde eigenschappen van Selle SMP, dat wil zeggen het vrije centrale kanaal, de originele neus in de vorm van arendsnavel en de verhoging van het achterste gedeelte, geven deze modellen een interessant aerodynamisch extraatje.

S-Works Power met Mirror

Het S-works Power zadel met Mirror-technologie is de perfecte weerspiegeling van jouw lichaam. Met Mirrortechnologie herdefiniëren we comfort en prestaties om Body Geometry naar een hoger niveau te brengen. De laatste grote materiaalinnovatie in het zadelontwerp gebeurde decennia geleden met de introductie van schuim. Om een zadel van de volgende generatie te ontwikkelen, moesten we verder kijken dan alleen schuim en een technologie van de volgende generatie ontwikkelen. Het S-Works Power zadel met Mirrortechnologie is de toekomst. (in voorraad)

S-Works Pro Elaston

Het lichtgewicht Power Pro Elaston zadel is voorzien van een stijve FACT carbon schaal en duurzame titanium zadelrails. De speciale Elaston padding zorgt voor ongekend veel zitcomfort. Het Body Geometry ontwerp is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en helpt bij superieure prestaties in een agressieve zitpositie. Het ‘Body Geometry Channel’ heeft bewezen te zorgen voor een maximale bloeddoorstroming en de lichtst mogelijke padding zorgt in combinatie met de zitbotondersteuning voor urenlang comfort. (in voorraad)

Specialized Power Arc Expert

Het lichtgewicht Power Expert zadel is voorzien van een stijve met carbon versterkte schaal en duurzame titanium zadelrails. Het Body Geometry ontwerp is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en helpt bij superieure prestaties in een agressieve zitpositie. Het ‘Body Geometry Channel’ heeft bewezen te zorgen voor een maximale bloeddoorstroming en de lichtst mogelijke padding zorgt in combinatie met de zitbotondersteuning voor urenlang comfort. De rondere ‘Arc‘ vorm van dit zadel zorgt voor meer comfort tijdens langere ritten. (in voorraad)

Specialized Women’s Power Comp MIMIC

Sinds de introductie van het fietszadel, hebben vrouwen problemen ondervonden met zitcomfort. Maar waar sommigen onoplosbare problemen zien, werken wij liever aan praktische oplossingen. We brachten talloze uren door met het uitvoeren van onderzoek en prototyping, zodat we jou het comfort kunnen bieden waar je eigenlijk gewoon recht op hebt. Onze gepatenteerde Mimic-technologie heeft ervoor gezorgd dat we een zadel hebben ontwikkeld dat zich perfect aanpast aan je lichaam om je de ondersteuning te bieden die je nodig hebt. (in voorraad)

Prologo Scratch M5

prologo scratch m5 fietszadel

Scratch M5 is the new line of saddles that uses 4.0 technologies; innovative in terms of size, shape and ergonomics, they are suitable for many uses and disciplines (Road / Off Road), including the Triathlon. Thanks to the new design, size and ergonomic “T SHAPE”, SCRATCH M5 is suitable for man and woman. The size is 250 x 140mm and the weights vary depending by the model: the Nack version is only 155gr, while the Tirox version is 189gr.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.