De legende

Mario Cipollini werd geboren in Lucca, Toscane. Hij kwam uit een echte wielerfamilie. In 2002 wint hij het Wereldkampioenschap wielrennen en Milaan-San Remo. Van de 42 etappes in de Giro d’Italia in 2003 brak hij op de laatste dag het record van Alfredo Binda dat al sinds 1933 stond. Hij won 12 etappes in de Tour de France en drie etappes in de Vuelta a España. In de Tour de France van 1999 leidde hij het peloton op de snelste etappe in de geschiedenis van de Tour, met een gemiddelde van meer dan 50 km/u over 194,5 km. In dezelfde Tour won hij 4 etappes op rij, waarmee hij het record van na de Tweede Wereldoorlog vestigde voor opeenvolgende etappezeges.

[interactive_banner_2 banner_title=”Cipollini racefietsen” heading_tag=”h1″ banner_image=”id^6455|url^https://pietdewit.nl/wp-content/uploads/2020/06/u-bocht-weg-1.jpg|caption^null|alt^u bocht weg|title^u bocht weg|description^u bocht weg” banner_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.pietdewit.nl%2Fracefietsen-cipollini%2F|title:racefietsen%20Cipollini||” banner_style=”style6″ banner_min_height_op=”custom” image_opacity=”1″ image_opacity_on_hover=”1″ banner_min=”200″ banner_title_font_size=”desktop:24px;” css_ib2=”.vc_custom_1591250302073{margin-right: 10px !important;margin-left: 10px !important;}”]

The name is BOND.
BOND2

BOND2

LIGHT – MANOEUVRABLE
FOR SPORTIVE RIDERS – FOR ATTACKING

FOR AGGRESSIVE GRANFONDO RACERS

italiaanse fietshelden

Een frame van Cipollini legt een hele weg af voordat het er is. Research & Development vind plaats in Verona, de mallen worden gemaakt in Padova, de frames zelf in Florence en het lakwerk in Pisa. De fietsen zijn bijzonder mooi, opvallend en uitzonderlijk goed geproduceerd.

Bekijk ook andere topmerken

Naast het Italiaanse Cipollini heeft Piet de Wit velen andere topsegment fietsen in haar assortiment. Elke fiets kan bij ons volledig custom worden gebouwd. Plan daarvoor eerst een bikefitting in. Dat is een uitgebreide meting van je lichaam. Na een bikefitting zit je met een betere houding op een fiets. Dat vermindert klachten en andere vervelende effecten. De meting vind plaats in onze speciaalzaak in Wormerveer.

Bianchi logo
Titici logo
BMC logo
Cannondale logo
Koga logo
Santa Cruz logo
Klever logo
Cervelo logo
Giant logo
Wilier logo
Specialized logo
Santos logo

Neem contact op met onze Cipollini specialist

Wil je meer weten over Cipollini fietsen of heb je een technische vraag? Raadpleeg de Cipollini fietsspecialisten van Piet de Wit. Stuur een e-mail naar info@pietdewit.nl of vul hieronder het formulier in.

    Schrijf hier uw bericht

    Naam

    E-mail

    Bericht