Waarom je fiets leasen bij Piet de Wit?

LEASE A BIKE maakt het mogelijk om iedere denkbare fiets te leasen. Of je nu gaat voor een stadsfiets, een MTB of een elektrische bakfiets, het maakt geen enkel verschil. Het bijtellingsprincipe werkt precies zoals bij een auto van de zaak. Voor minder dan tien euro per maand maakt LEASE A BIKE rijden op een zakelijke fiets al mogelijk. Inclusief service, onderhoud en verzekering.

Goedkoper dan kopen

Met méér dan honderd jaren ervaring is Piet de Wit dé specialist in professionele fietsen en onderdelen voor fietsen.

Kies je droomfiets

Onze medewerkers zijn technisch zéér deskundigheid en kunnen u van perfect persoonlijk advies voorzien.

Maandelijks een vast bedrag

Met meer dan honderd jaren ervaring is Piet de Wit dé specialist in professionele racefietsen. dé specialist in professionele racefietsen.

Hofleverancier

Piet de Wit is hofleverancier. Deze bedrijven moeten minimaal honderd jaar oud zijn en de ondernemer(s) van onbesproken gedrag.

Keuze uit vele merken

Bij ons heeft u ruime keuze uit verschillende topmerken stadsfietsen, toerfietsen en e-bikes. Bezoek onze showroom.

Inclusief onderhoud en verzekering

Bij het leasen van een fiets bent u verzekerd tegen ongevallen en schade. Vraag naar onze voorwaarden.

Drie vormen van leasen

De fietsen worden aangeboden via de werkgever aan de werknemer. De uiteindelijke levering en service gaat echter altijd via Piet de Wit. Dat maakt het stukken gemakkelijker voor de werknemer. Zo kun je immers de fiets uitzoeken en ophalen bij je eigen fietsdealer op de hoek. Bovendien zorgen wij ervoor dat het onderhoud professioneel wordt uitgevoerd

Calculator

Leasen is fiscaal aantrekkelijk

Een fiets leasen via je werkgever klinkt aantrekkelijk. Zo rijd je relatief goedkoop op een op een stadsfiets of e-bike. Heb je een reiskostenvergoeding? Als je compleet overstapt op de fiets of voor de dagen/afstand die je per fiets aflegt, dan komt deze te vervallen. Zeker als je wat verder van je werk woont, bijvoorbeeld 20 km, kan een reiskostenvergoeding gunstiger zijn dan een leasefiets via je werkgever. Gebruik de rekentool van de fietsersbond om te kijken wanneer een leasefiets gunstiger is.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Ten aanzien van Bianchi racefietsen vindt u bij ons het topsegment voor de veeleisende gebruiker. Wilt u meer informatie? Bezoek onze showroom. Daar kunt u een groot Bianchi assortiment rustig bekijken en testen.

    Schrijf hier uw bericht

    Naam

    E-mail

    Bericht