Waarom je fiets leasen bij Piet de Wit?

LEASE A BIKE maakt het mogelijk om iedere denkbare fiets te leasen. Of je nu gaat voor een stadsfiets, een MTB of een elektrische bakfiets, het maakt geen enkel verschil. Het bijtellingsprincipe werkt precies zoals bij een auto van de zaak. Voor minder dan tien euro per maand maakt LEASE A BIKE rijden op een zakelijke fiets al mogelijk. Inclusief service, onderhoud en verzekering.

Goedkoper dan kopen

Met méér dan honderd jaren ervaring is Piet de Wit dé specialist in professionele racefietsen en onderdelen voor racefietsen.

Kies je droomfiets

Onze medewerkers zijn technisch zéér deskundigheid en kunnen u van perfect persoonlijk advies voorzien.

Maandelijks een vast bedrag

Met meer dan honderd jaren ervaring is Piet de Wit dé specialist in professionele racefietsen. dé specialist in professionele racefietsen.

Blijf energiek en fit

Piet de Wit is hofleverancier. Deze bedrijven moeten minimaal honderd jaar oud zijn en de ondernemer(s) van onbesproken gedrag.

Keuze uit alle merken

Wij nemen de nieuwste technieken op, beoordelen deze kritisch, testen het zelf en kunnen u goed adviseren.

Inclusief onderhoud en verzekering

Wij kiezen bewust voor een aantal uitstekende merken en nemen daarvan de brede productenlijn op.

Drie vormen van leasen

De fietsen worden aangeboden via de werkgever aan de werknemer. De uiteindelijke levering en service gaat echter altijd via Piet de Wit. Dat maakt het stukken gemakkelijker voor de werknemer. Zo kun je immers de fiets uitzoeken en ophalen bij je eigen fietsdealer op de hoek. Bovendien zorgen wij ervoor dat het onderhoud professioneel wordt uitgevoerd

Werkgever investeert

Met onze technische deskundigheid en kennis van de markt geven we u zeer deskundig advies. U rijdt bij ons de zaak uit de beste fiets binnen uw budget.

Gedeelde investering

Wij zijn al 100 jaar een zelfstandig bedrijf. U kunt erop vertrouwen dat wij u objectief adviseren. Ten aanzien van fietsen vindt u bij ons het topsegment voor de veeleisende gebruiker.

Werkgever faciliteert

Piet de Wit wil graag trendsettend zijn. Wij nemen de nieuwste technieken op, beoordelen deze kritisch, testen het zelf en kunnen u met de juiste argumenten adviseren.

Leasen is fiscaal aantrekkelijk

Body Geometry Fit is een uitgebreide meting van je lichaam. Het geeft een compleet beeld van flexibiliteit, kracht en spierstructuur. Daarmee voorkom je blessures en zit je met een beter gevoel op een racefiets.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Ten aanzien van Bianchi racefietsen vindt u bij ons het topsegment voor de veeleisende gebruiker. Wilt u meer informatie? Bezoek onze showroom. Daar kunt u een groot Bianchi assortiment rustig bekijken en testen.

Schrijf hier uw bericht


Naam

E-mail

Bericht