Wahoo® KICKR Snap

KICKR SNAP is gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal. Door de brede houding is de SNAP-binnentrainer ontworpen om zijn voeten stevig op de grond te houden en je fiets stevig vast te zetten, zodat je met vertrouwen kunt trainen.

wahoo kickr snap fietstrainer

Wahoo® KICKR Climb

KICKR CLIMB past uw fietspositie fysiek aan om echte wegen en klimmen na te bootsen. Hierdoor kunt u op natuurlijke wijze van positie op de fiets veranderen, klimspieren inschakelen en de traptechniek binnenshuis verbeteren, om buiten een efficiëntere en krachtigere klimmer te worden.

wahoo kickr climb fietstrainer

Wahoo® KICKR Core

KICKR CORE levert een realistische, nauwkeurige en stille indoor trainingservaring door gebruik te maken van de bewezen vliegwieltechnologie, geavanceerde algoritmen en geïntegreerde cadansmeting die zijn oorsprong vindt in de iconische KICKR slimme trainer.

wahoo kickr core fietstrainer

Wahoo® KICKR Power 5.0

Een nieuw bijna stil design, gecombineerd met een groter vliegwiel, zorgt ervoor dat KICKR de meest realistische binnentraining ervaring biedt! KICKR biedt vitale fiets statistieken, inclusief snelheid, afstand en kracht, terwijl de meegeleverde cadans sensor de cadans gegevens levert. Het zware frame en componenten bieden de beste precisie, stabiliteit en duurzaamheid. Ook heeft deze vernieuwde KICKR een voorgeïnstalleerde cassette, een handig handvat en een snelle aanpassing van de wiel hoogte.

Wahoo® KICKR Bike

 

De KICKR BIKE biedt ongekende innovaties zoals geïntegreerde hellingshoeken, aanpasbare versnellingen en gesimuleerde schakelingen om zo de meest krachtige, gepersonaliseerde en realistische indoor trainingservaring te creëren.
Met behulp van de legendarische vliegwieltechnologie van de KICKR creëert de KICKR BIKE een ongeëvenaarde responsiviteit en vermogensnauwkeurigheid van +/- 1%.

KICKR Axis Feet

 

KICKR Axis Feet
– Realistischer rijgevoel
– Zijwaartse beweging
– Train effectief
– Verminder vermoeidheid
– Compatibel met alle KICKR-versies
– Eenvoudige installatie

NB. De KICKR AXIS is niet compatibel met de KICKR CORE en KICKR SNAP!

KICKR Training Floor Mat

 

De Wahoo KICKR Floormat is de beste partner voor jouw KICKR. De mat is waterbestendig en anti-slip, waardoor de trainer precies op de juiste plek blijft staan, hoe veel je ook zweet! De mat is geluidsisolerend, waardoor jouw familie je niet kan horen tijdens de vroege ochtend ritjes.

– De ideale mat voor onder de KICKR Power Trainer
– Waterbestendig, anti-slip en geluidsisolerend
– Maakt trainen gemakkelijker
– Afmetingen: 91,4 x 198,1 cm

PRECISION. POWER. PERFORMANCE.

 

KICKR BIKE combineert KICKR’s legendarische weerstands- en kwaliteitssimulatietechnologieën samen om het gevoel van buiten rijden na te bootsen. Inclusief afdalingssimulatie waarmee je snelheid kunt behouden tijdens virtuele afdalingen. De legendarische KICKR BIKE vervaagt de grens tussen virtueel en realiteit. Beschikbaar in de zomer van 2020.

wahoo kickr headwind fietstrainer
zwift logo

Waarom KICKR de beste fietstrainer is voor Zwift

Er zijn veel redenen waarom fietsers van Zwift houden. Het lost namelijk veel van de problemen op waarmee fietsers worden geconfronteerd als ze binnenshuis trainen. Zo kan het fietsen over grote hoeveelheden tijd in een lege ruimte eentonig worden. Misschien voel je je soms zelfs een beetje gek. Zwift dompelt rijders onder in virtuele utopieën, compleet met bergen, stranden, steden en bossen. We kunnen niet zeggen dat je je benen niet zult zien branden als je door de virtuele heuvels duwt, maar het is zeker beter als je naar de prachtige landschappen van Watopia kijkt. Rijden met vrienden (of deelnemers) is ook oneindig veel leuker. Waar buiten rijden met een groep een berekende organisatie vereist, is racen met honderden vrienden met Zwift net zo eenvoudig als op je KICKR springen en het programma inschakelen. Zie hoe Zwift werkt in de onderstaande video.

Neem contact op met een van onze Wahoo of Zwift specialisten

Wilt u meer weten over de producten van Wahoo fietstrainers of Zwift trainingsprogramma’s? Vul het formulier in of neem contact met ons op. Bezoek ook de showroom van Piet de Wit in Wormerveer. Daar kunt u het hele KICKR assortiment met Zwift software uitgebreid testen.

    Schrijf hier uw bericht

    Naam

    E-mail

    Bericht