Wahoo® KICKR SNAP

KICKR SNAP is gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal. Door de brede houding is de SNAP-binnentrainer ontworpen om zijn voeten stevig op de grond te houden en je fiets stevig vast te zetten, zodat je met vertrouwen kunt trainen.

Wahoo® KICKR CLIMB

KICKR CLIMB past uw fietspositie fysiek aan om echte wegen en klimmen na te bootsen. Hierdoor kunt u op natuurlijke wijze van positie op de fiets veranderen, klimspieren inschakelen en de traptechniek binnenshuis verbeteren, om buiten een efficiëntere en krachtigere klimmer te worden.

Wahoo® KICKR CORE

KICKR CORE levert een realistische, nauwkeurige en stille indoor trainingservaring door gebruik te maken van de bewezen vliegwieltechnologie, geavanceerde algoritmen en geïntegreerde cadansmeting die zijn oorsprong vindt in de iconische KICKR slimme trainer.

PRECISION. POWER. PERFORMANCE.

 

KICKR BIKE combineert KICKR’s legendarische weerstands- en kwaliteitssimulatietechnologieën samen om het gevoel van buiten rijden na te bootsen. Inclusief afdalingssimulatie waarmee je snelheid kunt behouden tijdens virtuele afdalingen. De legendarische KICKR BIKE vervaagt de grens tussen virtueel en realiteit. Beschikbaar in de zomer van 2020.

Waarom KICKR de beste fietstrainer is voor Zwift

Er zijn veel redenen waarom fietsers van Zwift houden. Het lost namelijk veel van de problemen op waarmee fietsers worden geconfronteerd als ze binnenshuis trainen. Zo kan het fietsen over grote hoeveelheden tijd in een lege ruimte eentonig worden. Misschien voel je je soms zelfs een beetje gek. Zwift dompelt rijders onder in virtuele utopieën, compleet met bergen, stranden, steden en bossen. We kunnen niet zeggen dat je je benen niet zult zien branden als je door de virtuele heuvels duwt, maar het is zeker beter als je naar de prachtige landschappen van Watopia kijkt. Rijden met vrienden (of deelnemers) is ook oneindig veel leuker. Waar buiten rijden met een groep een berekende organisatie vereist, is racen met honderden vrienden met Zwift net zo eenvoudig als op je KICKR springen en het programma inschakelen. Zie hoe Zwift werkt in de onderstaande video.

Neem contact op met een van onze Wahoo of Zwift specialisten

Wilt u meer weten over de producten van Wahoo fietstrainers of Zwift trainingsprogramma’s? Vul het formulier in of neem contact met ons op. Bezoek ook de showroom van Piet de Wit in Wormerveer. Daar kunt u het hele KICKR assortiment met Zwift software uitgebreid testen.

Schrijf hier uw bericht


Naam

E-mail

Bericht