Klik op het onderstaande LOGO voor meer fietsinformatie

Titici logo
Specialized logo

Waarom koop je een strandfiets bij Piet de Wit?

U vind bij ons topsegment strandfietsen van Specialized, en Titici. Een breed assortiment voor de amateur en professionele strandfietser. Elke strandfiets kan volledig custom worden opgebouwd. Ook kun je je bestaande mountainbike ombouwen tot een strandfiets. Kom naar de winkel in Wormerveer voor advies op maat van een van onze fietsspecialisten. Samen stellen wij met u de optimale strandfiets samen waar u jarenlang plezier van heeft.

100 jaar ervaring

Met méér dan honderd jaren ervaring is Piet de Wit dé specialist in professionele strandfietsen.

Deskundig advies

Onze medewerkers zijn technisch zéér deskundig en kunnen u van uitstekend advies op maat voorzien.

Topsegment merken

We hebben velen topmerken op voorraad voor de veeleisende strandfietser. De meeste fietsen zijn direct leverbaar.

Hofleverancier

Piet de Wit is hofleverancier. Deze bedrijven moeten minimaal honderd jaar oud zijn en de ondernemer van onbesproken gedrag.

Specialist in speciaal

Wij nemen de nieuwste technieken op, beoordelen deze kritisch, testen alles zelf en delen onze ervaringen met u.

Breed en diep assortiment

Wij kiezen bewust voor een aantal uitstekende merken en nemen daarvan de brede productenlijn op.

2200 m2 showroom met technische werkplaats

 

Bezoek onze showroom in Wormerveer. Daar vind je de mooiste strandfietsen. Elke strandfiets kan volledig custom worden opgebouwd. Onze kundige medewerkers helpen je daar graag bij. Uiteraard kun je ook je bestaande mountainbike laten ombouwen naar een strandfiets. Neem hier contact met ons op.

WAAR MOET EEN GOEDE STRANDFIETS AAN VOLDOEN?

Een strandfiets vereist een specifieke afmontage om goed door het zand te kunnen rijden. Hardtail, geen voorvering, goede brede en tubeless banden zijn over het algemeen belangrijk bij het bouwen van een strandfiets. De luchtdruk en bandbreedte hebben samen de meeste invloed op rijgedrag in zacht zand. De band kan niet breed genoeg zijn. Dat zorgt ervoor dat je over het zand heen rolt. Wij adviseren om een beetje te spelen met de luchtdruk. Hoe hogere de luchtdruk, hoe sneller je in het zand snijdt. Daarnaast is de geometrie belangrijk, vér naar voren voor minimale luchtweerstand, daarom heeft een strandfiets vaak een lange stuurpen.

Body Geometry op het hoogste niveau

Body Geometry Fit is een uitgebreide meting van je lichaam. Het geeft een compleet beeld van flexibiliteit, kracht en spierstructuur. Daarmee voorkom je blessures en zit je met een beter gevoel op een strandfiets. Maak hier een afspraak voor een bikefitting bij Piet de Wit in Wormerveer. Daar bepalen we in vijf stappen welke maat strandfiets het beste bij je past.

bikefitting ruimte piet de wit

Neem contact op met onze strandfiets specialist

Wilt u meer informatie over strandfietsen? Bezoek Piet de Wit in Wormerveer of neem contact op. Onze fietsspecialisten staan klaar met al uw vragen over strandfietsen en onderdelen voor strandfietsen. In de showroom kunt u al onze professionele strandfietsen rustig bekijken.

    Schrijf hier uw bericht

    Naam

    E-mail

    Bericht