Power, betrouwbaarheid en rijplezier

Klever streeft ernaar om elektrische fietsen te maken met de best mogelijke rijervaring. Dat hebben ze in eigen hand, omdat ze de belangrijkste onderdelen van hun e-bikes zelf maken. Ze vinden dat de beste rijervaring samen moet gaan moet de beste service ervaring. Dus doen ze er binnen Klever alles aan om je in geval van een probleem zo snel mogelijk weer te laten rijden.

man met e-bike voor kantoor

Klever e-bikes

Bekijk ook andere topmerken

Naast het Taiwanese Klever heeft Piet de Wit velen andere topsegment elektrische fietsen in haar assortiment. Elke e-bike kan bij ons volledig custom worden gebouwd. Plan daarvoor eerst een bikefitting in. Dat is een uitgebreide meting van je lichaam. Na een bikefitting zit je met een betere houding op een fiets. Dat vermindert klachten en andere vervelende effecten. De meting vind plaats in onze speciaalzaak in Wormerveer.

Bianchi logo
Titici logo
Cipollini logo
Cannondale logo
Koga logo
Santa Cruz logo
BMC logo
Cervelo logo
Giant logo
Wilier logo
Specialized logo
Santos logo

Neem contact op met onze Klever specialist

Wil je meer weten over Klever e-bikes of heb je een technische vraag? Raadpleeg de Klever e-bike specialisten van Piet de Wit. Stuur een e-mail naar info@pietdewit.nl of vul hieronder het formulier in.

    Schrijf hier uw bericht

    Naam

    E-mail

    Bericht